Денят отблизо

- реклама -

Нора Нова гостува на Мария Андонова

 

 В понеделник „Денят отблизо” с Мария ще срещне зрителите с една изискана дама с вроден аристократизъм. За себе си твърди, че е „жена без възраст”, а нейната история може да изпълни няколко живота. Певица, бизнес дама и истински бохем – за нея не е важно как ще умреш, а как си живял. Ахинора Куманова има над 40 издадени плочи в Германия, но светът помни кокетната блондинка под името Нора Нова. С нея Мария Андонова и Памбос ще поговорят за музика, мода, стил и любов, за дъха на теменуги, който носи в името си, за лицата на една многолика дама.

 Приключи 31-ят фестивал на българското игрално кино „Златна роза”. Освен новите филми, публиката си припомни и ленти от златните години на българското кино, като с това почете юбилеите на някои от най-известните и обичани български актьори. Актрисата Емилия Радева, която тази година навърши 80 години бе една от тях. Във вторник тя е специален гост на „Денят отблизо” с Мария Андонова, за да разкаже за най-трудните си роли, новата си книга и любимия си внук.

 

            Демонстрациите през седмицата са посветени на тайните на кухнята. Кулинар ще показва различни и интересни рецепти и ще показва на зрителите малките тайни, които правят ястията неузнаваемо по-вкусни.

 

 

„Денят отблизо” с Мария Андонова, от понеделник до петък, 10:10 часа, само по БНТ!

- реклама -