ЕКШЪН МАРАТОН ПО TV1000 ПРЕЗ АПРИЛ

- реклама -spot_img

Филмовият канал ще излъчи „Ударът „Пелам 123“: Отвличане в метрото“, „Убий Бил“ и Снайперисти

 

 

 

 

София, 31 март 2016 г. TV1000 ще излъчи през април няколко филма за любителите на напрегнати екшън продукции – всеки понеделник от 21:30 часа. Зрителите ще видят Ударът „Пелам 123“: Отвличане в метротона 4-ти април, както и двете части на „Убий Бил“ – съответно на 11-ти и 18-ти април, а на 25-ти април е ред на Снайперисти“.

ВУдарът „Пелам 123“: Отвличане в метротоедин обикновен ден на диспечера в метрото на Ню Йорк Уолтър Гарбър се превръща в пълен хаос, след като е отвлечен един от влаковете. Главният организатор на престъплението е Райдър, който като лидер на тежко въоръжена банда заплашва да екзекутира пътниците, освен ако в рамките на един час не му бъде платен голям откуп. Напрежението се покачва и Гарбър трябва да използва ценните си познания за системата на метрото в борбата за спасяване на заложниците, но има една загадка, която не може да разреши – как да спре крадците да избягат, ако получат парите.

Първата част наУбий Бил“ отбелязва завръщането на режисьора Куентин Тарантино след шестгодишно прекъсване. Ума Търман изпълнява главната роля на Булката, която е част от екип от убийци, в чийто роли са Луси Лиу, Вивика А. Фокс, Дарил Хана и Майкъл Мадсън. Решението й да напусне организираната група, за да се посвети на щастлив брак, не се харесва на шефа й – Бил (Дейвид Карадайн). По този повод той възлага на бившите й съучастници да я убият, но като по чудо булката оцелява и четири години по-късно се подготвя отмъщение.

Убий Бил“ 2 продължава сюжетната линия, разгърната в първата част. Филмът представя отмъщението на професионалната убийца – Булката, която се заема с мисията да унищожи бившия си работодател Бил, както и останалите членове от групата.

В екшънаСнайперистидействието се развива по време на войната в Персийския залив, където в центъра на събитията е Антъни Суофорд (Джейк Гиленхал) – един войник от трето поколение. След като завършва своето обучение, той преминава през близкоизточните пустини под постоянната заплаха от страна на врага. Суофорд и неговите другари – морски пехотинци вървят през горещите пустинни области в една държава, която не разбират, срещу враг, който не могат да видят, за една кауза, която не могат напълно да проумеят.

TV1000

- реклама -spot_img