Драго ще кара чисто нов NISSAN NOTE от радио ENERGY

 

Drago_i_priyateliИзчезвам след 60 секунди Пети сезон по радио ENERGY приключи

Радио риалитито Изчезвам след 60 секунди – сезон 5 на радио ENERGY приключи успешно вчера в Mall of Sofia! Драгомир от София е гордият собственик на чисто новия NISSAN NOTE. Той имаше късмета да изтегли ключа, който отключва голямата награда от състезанието.

Финалът на Пети сезон на състезанието се състоя вчера в Mall of Sofia. Там се събраха всички финалисти, които дойдоха с подкрепа за късмет – семейство, приятели. Специални гости на вечерта бяха Михаела Филева, VenZy и Nickname, които изпяха най-големите си хитове.

Драгомир Златев, големият късметлия и печеливш номер пет, е от София. Той изтегли кутия номер 10 и с нея уцели десетката в спечелването на новия NISSAN NOTE.

 Драго е на 24 години и е вече горд собственик на NISSAN NOTE. Колата на „Изчезвам след 60 секунди“ спря на неговия адрес в края на ноември, когато съименникът му – водещ – Драго, го изненада на работното му място.

 Той не повярва на късмета си до самия край. Веднага след като отключи колата, се обади на най-близките си и не остави телефона.  Той беше дошъл с приятели, с които веднага изпробваха наградата и колко комфортен е NISSAN NOTE.

 На живо в ефира на ENERGY REQUEST слушателите бяха неразделна част от приключението Изчезвам за 60 секунди Пети сезон през последните месеци. От всички почти 7000 регистирали се, само 19 бяха истинските късметлии, които стигнаха до финала. А там – единствено Драго успя да се сдобие с голямата награда.

Start typing and press Enter to search