СЕКС, НАРКОТИЦИ И РОКЕНДРОЛ от АВСТРАЛИЯ

 

Глем рок бандата DOOMFOXX  подгрява СОФИЯ ИНТРО! ФЕСТ през май

Австралийската глем рок банда Doomfoxx ще гостува у нас с няколко клубни гига в средата на май. Това е поредната подгряваща инициатива на предстоящия през есента СОФИЯ ИНТРО! ФЕСТ. Дебютиращата у нас банда първо ще бъде в столичния клуб „3 УШИ” (на 12.05.). По време на участията, от сцената на Doomfoxx ще се леят твърди рок бийтове и текстове за секс, наркотици и рокендрол, „гарнирани” с дрезгавия „уиски” глас на Стюарт Маккий (Stuart McKie) и атрактивната глем визия на музикантите. Doomfoxx са австралийска банда от Сидни. Базират се на хард рок звученето, като критиката ги сравнява с бандата AC/DC от времето на Бон Скот и групите Guns NRoses и Rose Tattoo.

София Интро!Фестивал ще бъде разположен на две напълно различни като музикален стил сцени – Рок сцена и DJ сцена. Освен много музика, се очакат и куп допълнителни атракции, които да направят фестивалния ден незабравим. Сред групите, които са планирани и се очаква потвърждение са Лорди (Финландия), Eisbrecher (Германия), СЛОТ (Русия), H-Blockx (Германия), Mono Inc (Германия), Doomfoxx (Aвстралия), QPD (Aвстралия), DJ Sascha (Германия), Marcus Raute (Италия), Abnormal Boyz (Италия), Drunken Masters (Германия) и много други. Преговаря се и с много български групи.

 

 

Цената на еднодневния билет е 50 лв, а на тридневния билет е 120 лв. Билети ще могат да бъдат закупени от билетните центрове в цяла Европа и онлайн на сайтовете на фирмите разпространители. От цената на всеки един закупен билет 5 лева ще бъдат дарени на неправителствените социални организации I Can Too, Animal Rescue-София и други.

Start typing and press Enter to search