„До смърт” и „Рокфелер плаза 30”

- реклама -

Нова ТВ открива сезона на комедийните сериали през август

Хитовите заглавия „До смърт” и „Рокфелер плаза 30” се завръщат с нови забавни ситуации в ефира

 

  С настъпването на най-горещия месец от лятото, Нова ТВ залага на свежите сюжети и безкрайното забавление с две любими комедийни заглавия, които  ще се завъртят в телевизорния ефир още през следващата седмица. В понеделник, на 30 юли, от 23 часа по медията стартира американският ситком „До смърт” с втори сезон, а малко по-късно в същия ден, от 23.45 часа всички почитатели на смеха могат да видят хитовата поредица „Рокфелер плаза 30” и епизодите от нейния трети сезон. Така през август дори най-нахалните шефове и най-сърдитите съпрузи от ефира няма да изглеждат толкова страшни, а звездите на екрана – Брад Гарет, Джоли Фишер, Алек Болдуин и Тина Фей обещават куп комични  ситуации, с много позитивни емоции и неочаквани последици.  

 От началото на новата седмица две двойки на екрана –  семейство Старк и семейство Удкок – едните заедно от години, а другите новобранци, ще дават безценни уроци за любовта и брака в сериала „До смърт” всеки делничен ден от 23 часа. На екрана Брад Гарет, Джоли Фишер, Кат Фостър и Еди Кай Томас ще бъдат близки приятели, а темите за парите, кариерата, досадните роднини и семейството ще придобият нови и различни измерения в множество забавни ситуации. Семейство Удкок са страстни идеалисти, които още вярват в любовта, но за Старк това време отдавана е минало. Всички те обаче ще търсят тайната на идеалния брак, без дори за минута да допускат съмнението, че той не съществува. И докато си проправя път в коварните плитчини на семейните въпроси, Удкок ще научат нещо, което Старк знаят от години – а именно, че здравият брак изисква деликатен баланс между лъжите и малките тайни, истината и любовта, за да просъществува.

 

Отново от понеделник, още едно любимо заглавие, рекордьор по награди за телевизионно продукции, ще се завърти с нови колоритни истории в третия си сезон. „Рокфелер плаза 30” е носител на 6 награди Златен глобус и 14 награди Еми, а само за първия си сезон  поредицата получава 10 номинации Еми, последвани от рекордните 17 през втората година и награда за изключителен комедиен сериал в категория праймтайм.

 На екрана, в задкулисния живот на телевизионно шоу, упоритата работа и напрежението продължават да раждат безброй смешни и нелепи ситуации, а в епизодите от този сезон Тина Фей, в ролята на сценарист и продуцент, ще бъде изправена пред нови предизвикателства.  Докато нейната героиня Лиз се опитва да порасне, тя ще осъзнае, че за да има мечтания мъж и перфектния живот може би е нужно да направи жертви и да се лиши от свободата и безгрижието на комедиен писател.

 Неповторимият Алек Болдуин, който зрителите познават като егоцентричния директор на телевизията –  Джак Донахи, ще бъде едновременно ангел и дявол на рамото на Лиз, а на екрана той ще защити блестящо един от най-обичаните образи в кариерата си досега – на неподражаем, малко арогантен, но за сметка на това непоправим шеф.

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -