Дим да ме няма

0
119

ГРАФА„Дим да ме няма“ на Графа, Бобо и Печенката вече е хит

 

Само ден след първото представяне на новият проект на Графа „Дим да ме няма“ на годишните музикални награди на БГ Радио, той се превърна в тотален хит и заля интернет сайтовете. Десетки хиляди потребители са гледали съвместната песен на Графа, Бобо и Печенката. Сингълът е по музика, текст и аранжимент на Графа. Той е смесица от рага и хип-хоп с дъб степ елементи.

Идеята за „Дим да ме няма“ хрумва на Графа по време на турнето Jim Beam Tour 2012. На всеки концерт от него той изпява по част от песента, за да разбере дали публиката ще я хареса.

„Феновете не просто го харесаха, те направо полудяваха – веднага започваха да го пеят с мен, а след концертите всички ми казваха, че вече им е в „списъка с любими“! Радвам се, че експериментът ми се оказа успешен и хората възприеха много лесно „Дим да ме няма“, въпреки че не е съвсем типична песен за мен.“ споделя Влади Ампов за новия си сингъл.

Видеоклипът на „Дим да ме няма“ се снима в момента и ще бъде готов до средата на месец май. Режисурата отново е поверена на Васил Стефанов и екипът му.

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.