CITY TV ще излъчи Годишни Музикални Награди на БГ РАДИО 2012 на 1 май!

- реклама -spot_img

CITY TV Звездният репортер на CITY TV Jeason Brad Lewis представя най-интересното зад кулисите на церемонията

 

 CITY TV ще посвети ефира си на най-голямото музикално събитие на България за годината – церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО 2012.

 

На 1 май (вторник) от 17:00 зрителите на CITY TV ще могат да видят не само цялата церемония и грандиозно шоу, което бг звездите заформиха, но и уникални кадри зад сцена и от червения килим на Наградите.

 

Jeason Brad Lewis, любимец от музикалното риалити предаване X Factor, бе зад кулисите през цялото време, от където пръв взе интервюта от печелившите. Екипът на CITY TV бе единственият, който посрещаше най-големите имена от бг сцената на червения килим преди церемонията и имаше достъп зад сцената, а зрителите й – единствените, които ще имат възможност да видят тези кадри за първи път на 1 май от 17:00ч.

 

В Световния Ден на Земята БГ РАДИО раздаде Годишни Музикални Награди 2012 и даде началото на една Нова мечта в съвременната българската поп и рок музика. Водещи на шоуто бяха великолепните Орлин Горанов и Любо Киров.

 

От сцената на Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО 2012 своите премиери получиха чисто новите песни на Лили ИвановаТи не си за мен, ДивнаThe One, Графа, Печенката и БобоДим да ме няма, Лора КараджоваMotivation, SymphonicsWhatever She Wants, Б. Т. Р. – Защо. На 1 май зрителите на CITY TV ще видят и още Васил Найденов и Мария Илиева, Белослава и Рут, Софи Маринова, Орлин Горанов, Тони Димитрова, Мариана Попова и Кристина Димитрова и Елица Тодорова.

- реклама -spot_img