Премиерен сериал по Диема

- реклама -

Немски таен отряд раздава справедливост в

премиерен сериал по Диема

 

Криминалната тематика продължава и в ефира на Нова ТВ с осми сезон на „24”

 

 Немски таен отряд ще раздава справедливост и ще преследва най-издирваните престъпници в Европа от 09 май. Точно тогава в ефира на Диема ще се завърти премиерният сериал “МЕК-8: Специални части”. Най-новото полицейско заглавие разказва историята на таен отряд,  за чието съществуване германските власти упорито отричат.

 

Всеки един от членовете на елитната организация има уникални умения, а основните качества на бандата са точността и дисциплинираността. Хората на “МЕК-8: Специални части” разполагат с най-модерните оръжия и технологии за наблюдение. Правомощията им се простират отвъд тези на обикновените полицейски отряди. Често са по следите на най-търсените престъпници в Европа, следят най-опасните въоръжени нарушители и проникват в най-смъртоносните криминални групировки. Мисията на “МЕК-8: Специални части” е да защитава невинните, а в името на тази цел неговите членове се борят до край и в най-критичните ситуации. Сериалът обещава поредица от напрегнати и заплетени случаи всеки делничен ден от 18.30 ч. по Диема.

 

Криминалната тематика продължава и в ефира на Нова ТВ от 10 май с осми сезон на друго хитово и световнопризнато заглавие – „24”.

За първите седем сезона главният актьор Кийфър Съдърланд получава общо седем номинации за “Еми” и награда в категорията за най-добра главна мъжка роля. Епизодите от 8-ми сезон ще предложат изцяло различна обстановка и нови предизвикателства. Действието в “Ден осми” се развива в Ню Йорк, сред сенките на Статуята на свободата и сградата на ООН. Сезонът започва и свършва в 16:00 ч., а президентът Алисън Тейлър (Чери Джоунс) и новият началник Роб Вайс (Крис Диамантопулос) преговарят по въпроси, касаещи международната сигурност. Какво ще се случи, зрителите на Нова ТВ ще могат да следят всеки делничен ден от 22.30 ч.

 

 Специални части” – от 09.05 по Диема, всеки делничен ден от 18.30 ч.

 „24” – от 10.05 по Нова ТВ, всеки делничен ден от 22.30 ч.

 

 

- реклама -