Дървото на живота – финал

Дървото на живота1Бойното поле предвещава смърт за мъжете от рода Вълчеви

Илия отмъщава безмилостно на враговете си

 

Войната подлага мъжете от рода Вълчеви на непрестанни изпитания. Писмата са тяхното спасение, връзка със семейството и обикновения живот. Йордан, Тодор и Христо не спират да се борят, макар и на края на силите си. Йордан получава новина от Яна, която ще промени живота му. Тодор разбира за болестта на Асенчо и изпраща лек за неговото изцеление. Дали Асенчо ще оживее чрез помощта на баща си?   

Междувременно Илия отново предава Панто. На среща с Хаджиконстантинов, той ще направи разкрития, които ще хвърлят сянка върху Панто. Не само по-големият брат е на прицел, но и съучастничката на Илия – Божура. Фаталната Джевезова този път ще се окаже измамена и принудена да приеме условията на безскрупулния Илия.

Проблемите на Панто не свършват. Обидите, нанесени на Евдокия, ще му струват скъпо. Страхът от живот в лишения  ще го тласне към погубване и деградация. Пожарът на кръчмата ще го накара да вземе крайни решения и да моли брат си Илия за помощ.

Битките ще вземат и своите жертви. Болезнени рани и тежки моменти тегнат над Йордан, Тодор и Христо. Кой от тях ще се окаже с фатален край?  Ще се срещне ли Йордан очи в очи с Азра?

Финален Епизод 12 от Сезон 1 на българската сага „Дървото на живота”, неделя, 26 май, 20:00 часа.   

- Advertisement -