РУТ КОЛЕВА ПРИЗНАВА ДАЛИ Е БРЕМЕННА

 

Kaloqn_RutРапърът 100 Кила и моделът Ирена Милянкова напускат КЪРТИЦАТА

 

 Един от най-горещите въпроси, които вълнуват феновете на Рут Колева и КЪРТИЦАТА – бременна ли е певицата, ще намери своят отговор тази вечер. По време на живото предаване, пред цяла България, Рут ще направи своята лична изповед, в която ще разкрие истината за това дали очаква своето първо дете. Зрителите ще видят и реакциите и коментарите на нейните близки и роднини, както и на Заселниците. 

Тази вечер от Базата на Къртицата ще си тръгнат двама от Заселниците – гост звездата Ирена Милянкова и рапърът 100 Кила. Двамата ще изкажат своите предположение за това “Кой е Къртицата?” и ще участват в последната си битка в Базата. 

 След извънредния лайф снощи, посветен изцяло на разразилите се бурни скандали между актьора Деян Донков и неговата половинка Радина Кърджилова, двамата решиха да останат в предаването и да опитат да разрешат конфликта помежду си с помоща на психолога на предаването Ани Владимирова. В стремежа си да дадат право на избор на Радина, продуцентите на шоуто й предложиха да напусне Базата без да има санкции, съгласно клаузите по договора й. Освен, че отказа да напусне формата, Радина прости на любимия си, като заяви, че иска и двамата да останат в шоуто, за да покажат и „другата страна на монетата в техните взаимоотношения”.  В разговор на четири очи с психолога на предаването Ани Владимирова, Деян призна, че има проблем с гнева, който най-вероятно е изострен от напрежението от живота в Базата и липсата на уединение. Тази вечер Ани Владимирова ще предложи на Деян и Радина специална терапия, която да им помогне да превъзмогнат проблемите помежду им.

Тази вечер в голямата битка на Арената, наречена „Пътят на Къртицата“, Заселниците ги очакват още тежки изпитания. Те ще трябва да носят найлонова прозрачна тениска, в която ще бъдат изсипани  определено количество хлебарки и червеи.  Участниците ще трябва да преминат през много тежък маршрут – мазна и хлъзгава платформа, над която се клатят пясъчни торби. За допълнение  ще има и огън и силни струи вода. Битката ще бъде успешна, ако  количеството на хлебарките или червеите е толкова, колкото е било изсипано на старта. На финала те трябва ги да сложат в съд, върху кантар, и да бъдат претеглени.

Гости в студиото ще бъдат, постоянната коментаторка Катето Евро, рапърът Устата и последно изгонената от шоуто – Марияна Маркова.

За всики тези събития, както и кого ще заподозрат зрителите за Къртица – гледайте тази вечер на живо от 20.00ч. по ТV7.

Търси КЪРТИЦАТА, понеделник-събота, 20:00, TV7.

Start typing and press Enter to search