Да дарим книга за читалището на село Мененкьово

- реклама -spot_img

На първи ноември – Денят на народните будители – център за социални дейности и култура In the Mood All Together стартира своята дарителска кампания “Да дарим книга за читалището на село Мененкьово”.

Целта на кампанията е възстановяването на част от библиотечния фонд на читалище „Св. Св. Кирил и Методий – 1910” в село Мененкьово (област Пазарджик, община Белово), унищожен в края на месец юни 2016 г. в следствие на голям пожар.

Стремежът нa eкипa на In the Mood Аll Together e да се съберат съвременни произведения, детски книги, както и книги от чуждестранни автори, тъй като най-проблематични за набавяне са книгите именно в тези направления.

Даренията ще бъдат приемани на територията на център In the Mood All Together /часовете за приемане на даренията за обявени в събитието/, а след кая на кампанията екипът на центъра ще се погрижи за доставянето на събраните книги до читалището в село Мененкьово.

Кампанията ще бъде подкрепена с флашмоб, организиран на 20-ти ноември по случай Международния ден на доброто (https://www.facebook.com/events/311400895891110/).

Повече информация за дейността на In the Mood All Together можете да намерите тук: http://inthemood-bg.com/; http://www.danceinthemood.info/

Да дарим книга за читалището на село Мененкьово

- реклама -spot_img