Да ти паднат 100 хиляди

- реклама -spot_img

 Българин, играл във филм за Джеймс Бонд, е сред първите участници

„Да ти паднат 100 хиляди” – понеделник и сряда, 21.00 ч. по Нова ТВв „Да ти паднат 100 хиляди”

  Най-новата телевизионна игра на Нова ТВ започва на 12 март

 

На 12 март зрителите на Нова ТВ ще разберат какво означава да получиш 100 хиляди и да се опиташ да ги задържиш. Причината е най-новата игра в родния ТВ ефир – „Да ти паднат 100 хиляди”, чийто първи два епизода ще бъдат излъчени в понеделник и сряда от 21.00 ч.

Начало на шоуто ще дадат две много добри приятелки. Познават се от 20 години, а в Техникума по съобщения са седели на един чин. Едната работи във фирма за кроасани, а другата е банкерка. Дали обаче присъствието на банков служител в екипа ще им помогне да спечелят голямата награда, зрителите ще разберат в понеделник.

След тяхното участие приятелската атмосфера в студиото на „Да ти паднат 100 хиляди” ще продължи, но с добавена британска нотка. Срещу водещия Ники Кънчев отново ще застанат двама много добри приятели. Единият има рекламна агенция, а другият живее в Лондон. Заради шоуто обаче се връща в родината два пъти – първият път, за да се яви на кастинга, а вторият – за да тръгне оттук заедно с одобрените участници към Талин. В британската столица той работи като актьор и е участвал в последния филм за Джеймс Бонд, който предстои да излезе на екран. В ефира на Нова ТВ двамата приятели ще признаят, че се борят за национална известност и най-вече, за да прославят град Несебър, от където са всъщност.

Третата двойка, която ще се опита да задържи 100-те хиляди лева, са мъж и жена, работещи в сферата на фармацевтичния бизнес. Двамата ще се допълват изключително успешно – той с богатата си обща култура и познания, а тя с емоционалния си характер и заразителен смях. Те ще продължат участието си и във втория епизод, който ще бъде излъчен в сряда, 14 март. Тогава зрителите ще могат да проследят и играта на семейна двойка от града на тепетата, която ще признае, че ако спечели, ще използва парите, за да отиде на меден месец в чужбина.

Да ти паднат 100 хиляди” – понеделник и сряда, 21.00 ч. по Нова ТВ

- реклама -spot_img