Билети за концерта на Слави

Каква е цената?

Слави Трифонов

Билети за концерта на Слави в Арена Армеец на 25 април? Интригата се разраства. Сред коментиращите под всяка статия на тази тема , в който и да е сайт, обстойно се развиват позициите от  „тази паника (че билети няма)  се създава нарочно от сценаристите“ до  „няма да отида на този концерт, дори и да ми платят“.

От коментари, под статии за концерта на различни интернет издания, дори става ясно, че Слави няма пари да си плати тока и наема на залата, че бавел заплатите на хората си, че предаването му е тъпо, че вече не се гледа „Шоуто на Слави“, заради турските сериали по БТВ, че Слави е ченге, че Слави е егоист, че тези, които продават билети за по 600 лв. са таксиметрови шофьори, че Слави е дюстабанлия… С две думи, коментарите дават повече информация от самите статии. То статиите са всъщност едни и същи, ако не копи/пейст, то преразказани, независимо че са публикувани в различни онлайн издания. Но както и да е.

Става дума за това, че  билети за концерта на Слави Трифонов  няма и че същевременно билети се продават на цени от 650 лв. за брой в сайтове за безплатни обяви.

билети за концерта на Слави

Но понякога в живота се случват и чудновати неща. Толкова странни, че задължително им слагаме етикет „нарочно измислено/направено“ и не искаме да признаем, че животът  често има по-голямо въображение от нас.  Може пък наистина някои предприемчиви хора да препродават билети и това да няма общо със сценаристите или ПР отдела на Слави Трифонов.  Профилите, от които са пуснати обявите, са регистрирани по различно време, в различни градове.  А  предлагат  също и други стоки за продажба.  Ще кажете, че това не е невъзможно да се нагласи. Така е, но чак пък толкова…

билети за концерта на Слави

Е, каквато и да е истината,  интригата на тема билети за концерта на Слави провокира силни емоции. Стигна се и дори до зловещи клетви към препродавачите на билети:  „лекарства да си купите с печалбата“ и „свещи да ви купуват с тия пари“.

По-тревожното от това, че няма билети за концерта на Слави Трифонов или че такива има, но се продават на цени от 200 до 650 лв. за правостоящи, са коментарите под всички  статии и обяви на тази тема.  Хем става дума за концерт, хем нито дума в коментарите за Куку бенд и самата музика.

Необясним е и процесът, как така не си почитател на Слави, но отделяш време да прочетеш статията за концерта, че дори и да коментираш, при това не музиката на Ку-ку бенд, а телевизионното предаване, че и самия Слави какъв е като човек, без значение, че дори не го познаваш. Да се чуди човек, как така след като успя да видиш краката на Слави, реши, че е важно да споделиш с всички, че е дюстабанлия?!

Когато се напише в Гугъл: билети за концерта на Слави, излизат над 65 000 резултата.  И под повечето статии има доста коментари. Но познайте – 90% от тях са изпълнени със злоба.  Дали най-коварната болест  е именно злобата, а не ракът?!  Дали най-коварният опият е злобата, а не кокаинът?!Веднага след като здравният министър си събере неплатените осигуровки, нека да се заеме с емоционалното и психологическо здраве на хората.

И дали тези, които написаха „и пари да ми дават, няма да отида на концерта на този…“, са коментирали под някоя статия за театрална постановка или опера  нещо положително?

Истината не е в това дали сценаристите на Слави умишлено създават интригата, че билети няма. Нито в това, дали предаването на Слави е добро или не, както и дали самият той е умен, добър или лош. Истината е в това, как всеки един от нас реагира. А не е признак на здрава психика  да лееш негативизъм  за хора и нечий труд, когато не си дори техен зрител или почитател. Най-малкото, защото ако не ги гледаш и не слушаш музиката, която правят, как точно разбра, че тази музика не ти допада? Става дума за над 20 годишен труд и изключително талантливи музиканти. 

За финал, призив към всички, които обичат да споделят негативния  си емоционален поглед  по която и да е тема. Моля, обърнете си внимание, вместо да си губите времето в интернет. Животът има и приятна страна.

А ако ви плащат, за да плюете – перфектно си вършите работата. Поискайте повече пари за извършването на тази дейност.

Не е важно каква е цената на различните билети за концерта на Слави. Важно е колко струва емоционалната ви  нагласа към света, хората и живота. Важно е каква е вашата цена за времето, което отделихте  и това, което направихте в интернет днес, утре и когато и да е.

 

***

Концерт на Слави Трифонов и Ку ку Бенд

Start typing and press Enter to search