BIG BROTHER ALL STARS

- реклама -

BIG BROTHER ТЪРСИ НОВАТА РИАЛИТИ ЗВЕЗДА НА БЪЛГАРИЯ

За първи път звезди от хитови риалити формати като X Factor, Survivor, Music Idol и предишни издания на Big Brother се събират под един покрив

 

Броени дни остават до началото на първото по рода издание на Big Brother у нас – Big Brother Аll Stars. Новият сезон ще започне веднага след края на VIP Brother 2012 и след като разберем кой от останалите в Къщата Съквартиранти ще стане победител. Така зрителите не само ще станат свидетели на истински Биг Брадър маратон, но още веднъж ще се убедят, че Големият брат не спира с изненадите.

 

За първи път Big Brother Аll Stars ще събере под един покрив звезди от различни риалити формати като X Factor, Survivor, Music Idol и разбира се, предишни издания на Big Brother. В предстоящия сезон ще има и още един прецедент в историята на формата – в Къщата ще влезе един единствен фен, който ще бъде избран чрез кастинг и който ще има реалния шанс да се превърне в най-новата риалити звезда на България.

 

И докато продуцентите вече избират най-атрактивните участници, които познаваме от хитови риалити формати, желаещите да станат част от Big Brother и да влязат в Къщата за първи път, трябва да започнат да се подготвят още от сега. Кастингът за зрители започва на 11 ноември, неделя, и е разделен на два етапа. В първия етап, претендентите трябва да изпратят свое любителско видео с оригинален отговор на въпроса “Защо искам да вляза в Къщата на Big Brother?” на сайта http://play.novatv.bg/. Клиповете трябва да са с продължителност до 2 минути, а за улеснение на всички участници, могат да бъдат заснети с мобилен телефон, любителска камера, а дори и лаптоп. След като се регистрират и изпратят своя впечатляващ отговор, участниците трябва да съберат най-много харесвания на видеото си, за да преминат на следващия етап от кастинга. Петте най-гледани видеа ще бъдат оценявани от екипа на продуцентите от Old Schools Production, а на финала най-талантливият претендент ще получи покана за Big Brother All Stars и ще влезе в Къщата до края на ноември месец.

 

Кастингът започва на 11 Ноември в 12.00 часа на сайта http://play.novatv.bg/ и приключва на 21 Ноември в 12.00 часа. В него могат да се включат всички пълнолетни лица, чиято мечта е да станат известни и да изживеят едни от най-вълнуващите седмици от живота си.   

- реклама -