Биберона на Вин Дизел

Pavel_Vladimirov_Vin_Dizle02Павел Владимиров от „Здравей, България” подари биберон на Вин Дизел 

 

 Водещият разкри българска следа в ”Бързи и яростни” 6 и впечатли Мишел Родригес с музикален поздрав

  

Колко голям е рискът да подариш биберон на актьора, който редовно раздава юмруци в Холивуд – Вин Дизел?

 

Оказа се, че нулев. Точно в това се убеди водещият на „Здравей, България” Павел Владимиров, който не само пое този риск без никакво притеснение, но остана напълно невредим и истински разсмя звездата от поредицата „Бързи и яростни”. Вин Дизел бързо разбра шегата и препратката към филма „Умиротворителят”, където той е в ролята на бавачка и умело борави с бебешки шишенца. Освен че прие подаръка с бурен смях, Вин обеща, че задължително ще го сглоби. Ексклузивно пред камерата на „Здравей, България” тази сутрин холивудският екшън герой изпрати въздушна целувка на всички български дами и призна, че с удоволствие би дошъл в България някой ден.

 

Появата на Павел Владимиров сред екипа на „Бързи и яростни” 6 предизвиква истинско оживление и провокира множество любопитни признания. Водещият на „Здравей, България” разкри българска следа в шестата част на екшън поредицата, като „виновна” за това е актрисата Гал Гадот. Тя е сред новите попълнения в екипа и освен че е носител на титлата Мис Израел 2004 г., е женена за евреин от български произход. Павел успя да впечатли и още една дама – Мишел Родригес, като я изненада с музикален поздрав изцяло в духа на Англия – специално за нея той изпълни част от хита на Бийтълс “Michelle My Belle”.

 

Какво още ексклузивно видяха зрителите на „Здравей, България” тази сутрин? Режисьорът Джъстин Лин не само предложи роля на водещия в „Бързи и яростни” 7, но се впечатли и от снимка на истински тунингован Трабант, която Павел Владимиров показа на него и актьорския екип. Всички те бяха единодушни, че е напълно възможно култовият източногермански модел да намери място сред останалите високоскоростни автомобили, а „лошият” Люк Евънс дори го обърка с Лада.

 

Над 250 коли са били потрошени за снимките на шестата част, призна режисьорът Джъстин Лин пред камерата на сутрешния блок на Нова ТВ. 240 км/ч. е най-високата скорост, която Лудакрис е вдигал на магистрала. Полицаи глобяват самия Люк Евънс, докато отива на снимките на „Бързи и яростни”. Ducati Monster, 750 куб. – това е машината на Елса Патаки, която признава, че е голям фен на моторите. В екшън сцените Мишел Родригес се бие с Джина Карано – тя е носител на световна титла по муай тай и не скри, че й е било особено трудно да не удря наистина по време на снимките.

 

Какво още признаха звездите от „Бързи и яростни” 6 пред водещия на „Здравей, България”, може да видите ТУК