БГ Звезди за щастие

- реклама -

Симо от БГ РАДИО и Мариана Попова в огнен танц за каузата на УНИЦЕФ

 

 Васил Найденов и Любо Киров в БГ звезди за щастие тази вечер вHappy Bar&Grill

 

 От началото до края на тази работна седмица предаването на БГ РАДИОЛюбими песни за любими хора се излъчва на живо и с благотворителна цел от Happy Bar&Grill в Mall of Sofia от 18 до 20 ч. В изминалите три дни куп бг изпълнители и артисти подкрепиха кампанията на БГ РАДИО и УНИЦЕФБГ Звезди за щастие. Звездните гости в първите две вечери от благотворителната седмица бяха дует Ритон и Графа, Наско от БТР и Краси и Жоро от Акага.
Снощи каузата подкрепиха Вики Терзийска от Мастило, Мариана Попова с дъщеричката си Мария, Орлин Горанов и Мариана Векилска – съпругата на Симеон Колев от БГ РАДИО и двете им деца Момчил и Габриела. За каузата на УНИЦЕФ истински се раздаде Мариана Попова, която танцува в огнения ритъм на испански танц заедно с водещия на СТАРТЕР Симеон. Вики от Мастило пък подробно обясни в ефир кой е най-добрият тиймбилдинг за нейното семейство – всички заедно да правят … лютеница!

 

Тази вечер Васил Найденов и Любо Киров ще бъдат в мобилното студио на БГ РАДИО в ресторант Happy Bar&Grill в Mall of Sofia и ще провокират феновете си да подпомогнат каузата на БГ Звезди за щастиеРаботилници за родители.

Работилници за родители” е инициатива на УНИЦЕФ, която обхваща родители на деца до 4 години и подпомага родителите в това да придобият повече нови умения за общуване с децата и отглеждането им в среда, която ражда привързаност и емоционална близост. В “Работилници за родители” специалисти психолози и педагози общуват със семействата като целта е да се постигнат  по-спокойни родители, които отглеждат по-уверени и спокойни деца. Повече за каузата, може да научите от тук – Работилници за родители.

 В самия край на благотворителната седмица на Любими песни за любими хора в живото студио на БГ РАДИО, в петък – ще гостуват Дичо, Поли Генова, Светла Иванова и Ники Манолов.

 

Всички, които не могат да присъстват на място, могат да се включат в подкрепа на своя любим изпълнител и да изпратят SMS в подкрепа на Работилници за родители на кратък номер 1021. (1.20 лв с ДДС). 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -