БГ РАДИО на море

- реклама -spot_img

“Любими песни за любими хора” отива на море

Гери и Наско ще изпълняват поздрави от Бургас цяла седмица

  

Гери Турийска и Наско Стоянов стягат багаж за морето, защото екипът на предаването за поздрави на БГ РАДИО Любими песни за любими хора се командирова в Бургас за цяла седмица!

 Вместо в студиото на радиото в София, Гери и Наско заминават за морето и ще гостуват заедно със звездна компания в морското студио на БГ РАДИО в Мол Галерия в Бургас всеки ден от 9 до 13 юли от 17 до 20 ч.

 Освен че водещите на Любими песни за любими хора канят всички слушатели и почитатели на българската музика да отправят поздравите си на живо в ефир от Бургас, те очакват и куп звездни гости! Още в понеделник, 9 юли, в подвижното студио в Мол Галерия ще гостува Искрен Пецов. Във вторник за поздравите в ефир заедно с Гери и Наско ще отговаря Рафи, а Тони Димитрова ще се погрижи за феновете на Бургас, морето и неговите гости в сряда. Мери Бойс Бенд са в морското студио на БГ РАДИО в четвъртък на 12 юли, а седмицата закриват Акага в петък.

 

В Любими песни за любими хора ви очакват много лятна българска музика, любимите водещи и изпълнители от ефира на БГ РАДИО, награди и подаръци за присъстващите в Мол Галерия Бургас!

- реклама -spot_img