Безплатна реклама в интернет

dokolko.comБезплатна реклама в интернет

Рекламата е едно от основните пера в бюджета на всяка фирма. Чрез нея се постига по-бърз и по-голям ефект от дейността. Но, за съжаление, все повече фирми се отказват от рекламата поради трудности от финансово естество. Това не е добро решение! Като контрапункт на финансовата криза интернет дава доста възможности да рекламирате своята дейност напълно безплатно.

Нужно е да отделите само няколко минути и вашият бизнес ще стане достъпен за хора от целия свят.

Как да рекламирате безплатно в интернет? Как да откриете начин за безплатна реклама в интернет?

Ето един начин – публикувайте информация за вашата дейност във фирмения каталог dokolko.com.

Виртуалните фирмени каталози са най-предпочитаният начин да се открие нужната информация от всеки потребител. Чрез тях всичко става бързо и лесно. Не е нужно да се отварят стотиците резултати, появили се при търсене от търсачките, за да се открият координатите на магазин, аптека, заведение, книжарница, кино или определена услуга. В каталога, който ви предлагаме, всичко е подредено по категории, а търсачката в него може да фиксира точно определени критерии. Това улеснява потребителите, което го прави предпочитан от тях.
Иновативното и уникалното в този нов фирмен каталог е възможността да публикувате работното време.

Всъщност, всеки знае от опит, че работното време е една основна информация, от която всеки потребител се интересува.

За да публикувате информация за дейността си, са необходими само няколко минути. Не се изисква регистрация и целият процес е много лесен. Друго важно предимство е, че вашият бизнес ще е поставен в конкурентна среда, защото ще го публикувате в съответстващата му категория и така ще сте между всички останали възможности за избор от потребителите, които се нуждаят от вас. Не оставяйте конкуренцията ви без конкуренция от ваша страна!
Фирменият каталог dokolko.com дава възможност да публикувате освен работното време, и адрес, телефон, лице за контакт, уеб сайт и кратка презентация на дейността.

Ако имате собствен уеб сайт, то това е още една възможност да насочите потребители към него. В това отношение основните предимства са две. Откривайки ви във фирмения каталог, потребителите се насочват към уеб сайта ви, където ще получат повече информация за вас – това ви носи профилиран трафик. Второ предимство е, че колкото повече уеб сайтове публикуват линк към вашия, толкова по-голяма става възможността търсачките, например Гугъл, да извеждат сайта ви по-напред в резултатите си при търсене по съответни думи и фрази. Резултатът – повече посещения и потребители.

Виждате, че съществуват възможности за безплатна реклама в интернет. Просто се възползвайте и публикувайте безплатно във фирменият каталог dokolko.com. Дори не се изисква регистрация.

Кризата не е оправдание, за да не рекламирате!

Още съвети и предложения за реклама на http://r-media.org

Start typing and press Enter to search