Безплатен семинар: „Работа в ИТ индустрията“

- реклама -spot_img

Четвъртък, 12 Януари 2012 г. от 15:00 часа до 21:00 часа

Място: София, Telerik Academy – учебна зала “Enterprise” (ж.к. Младост, бул. „Александър Малинов“ №31, Сватбен мол „Булевард”)

Обучението е изключително подходящо за ученици и студенти, които търсят реализация в ИТ сектора и никога не са кандидатствали за работа или искат да подобрят представянето си по време на интервютата за работа.
Семинарът цели да помогне на младите софтуерни инженери да намерят правилните за тях работодатели и позиции в ИТ индустрията, както и да покажат най-доброто от себе си по време на интервю.
Въпреки че няма готова формула за намиране на работа, лекторите на Telerik Academy ще споделят с аудиторията полезни съвети и препоръки как да търсят работа, как да се подготвят за интервю, какви документи са необходими и как да впечатлят интервюиращите.
Академията за софтуерни инженери е инициатива на водещата технологична компания Телерик, която ежегодно организира серия от безплатни обучения, курсове и семинари по програмиране и софтуерни технологии за ученици и студенти.
За допълнителна информация:
http://academy.telerik.com
http://academy.telerik.com/seminars/it-job-interview
https://twitter.com/#!/Telerik_Academy

 

http://www.eventbox.bg

 

 

- реклама -spot_img