Алфредо Торес затанцуваха в ритъма на самбата

- реклама -

Samba_s_Alfredo_tores

 

Nestlé FITNESS® и Алфредо Торес затанцуваха в ритъма на самбата

В Нов български университет зърнени закуски Nestlé FITNESS® представиха своето вълнуващо предложение за лятото. С новите промоционални кутии на зърнените закуски потребителите ще получат едновременно балансирана закуска и ще научат как по забавен начин да изгарят калории, забавлявайки се в ритъма на самбата.
Специален гост на събитието беше темпераментният Алфредо Торес. Кубинският танцьор демонстрира пред събралите се гости чувствената самба, като успя да раздвижи всички в нейния ритъм. Студентите по Танцов театър също представиха атрактивни хореографии и показаха, че всеки може да повтори лесно стъпките у дома, за да постигне по-балансиран начин на живот и да работи за плосък корем.

„Да се подготвиш за лятото понякога изисква по-голямо усилие и сред изобилието от програми често не знаем коя ще е подходяща за нас, за повече тонус, настроение и изгаряне на калории. Затова и ние от зърнени закуски Nestle Fitness® Ви предлагаме да не чакате лятото, а още сега да се възползвате от предимствата на балансираните зърнени закуски и с лесната Програма с упражнения по самба танци да изгоряте калории и да се чуствате добре“, сподели Невена Гаджева, бранд мениджър Зърнени закуски Нестле, минути преди да стартира танцовият урок в Нов български университет.

Лятната програма е подходяща за всички, които обичат танците, но не могат да отделят време в напрегнатото си ежедневие. Тя може да се изтегли напълно безплатно от сайта www.nestle-fitness.com, като ще предостави достъп до 20-минутна самба програма, специално разработена от Nestlé FITNESS® самба инструктор Нуно Фернандез.
Програмата включва 3 лесни стъпки, които по забавен и ефективен начин да постигат необходимия резултат – изгаряне на калории, тонизиране на коремните мускули и балансирано хранене.

Танцувайте в ритъма на самбата и посрещнете лятото без притеснения! Подгответе се за лятото като се доверите на балансираните зърнени закуски Nestlé FITNESS® и самба ритмите!

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -

 Борис Христов и издателство „Рива“ издават лириката на Вазов

170-тата годишнина от рождението на Патриарха на българската литература заварва народа ни във времена на смут и страхове  Борис Христов и издателство „Рива“ издават лириката...

Спецакции в София: арестуваха приближен на Божков

Специализирани полицейски акции се проведоха на две места в София срещу приближени до Васил Божков. По предварителна информация е задържан е Славчо...

Засилено полицейско присъствие в квартал “Симеоново”

Засилено полицейско присъствие има в столичния квартал “Симеоново”, предаде репортер на БГНЕС. Тежко въоръжени екипи на полицията, Бюрото за защита на свидетели при...

Без закон за опазване на рисовете у нас, популацията им ще изчезне

За съжаление в България рисовете изчезват. Последните данни са от 2008 г., имаше данни за рисове, които навлизат по Осогово, където са...

Гешев: Аз не следя творческата дейност на Бобоков

"Аз не съм видял какво е извадил обвиняемият Бобоков, тъй като не следя творческата дейност на подсъдими лица. /БГНЕС