Alex & Vladi стартират лятото на 26 април

… с „шумна” романтика и новото видео “Мерак”

Близначките работиха с Валери Милев и Stefosnikat ot Nos, а видео продуценти са Prime production и Parallax entertainment, за да създадат впечатляващи ефекти и модерен поп

Alex & Vladi стартират лятото на 26 април с „шумна” премиера на новото си видео “Мерак”. Създадено в колаборация с топ артисти в музикалната и модна индустрия, парчето обещава да се превърне в горещия хит на лятото. Близначките залагат на последните тенденции във всеки детайл от звученето и визията на „Мерак”, за да предложат на феновете си хитов модерен поп. Предстоят най-горещите месеци на романтични емоции и тъй като именно любовта е стилът на Alex & Vladi, те посвещават парчето на всички момичета, които имат „мерак” да се влюбят. И обещават: „Ще бъде шумно! Но искаш да останеш!”

„Мерак” се ражда във фантазиите на Alex & Vladi и се превръща в реалност, благодарение на огромен екип професионалисти. Текстът и музиката на парчето са дело на Alex & Vladi и Стефан Симеонов, познат като Stefosnikat ot Nos oт групата Youngbbyoung. За аранжимента и мастъринга се погрижи отново той като музикален продуцент на парчето.

Напълно в своя стил топ режисьорът Валери Милев разгърна смелите идеи на момичетата и подготви впечатляващи ефекти като изненада за феновете им. Alex & Vladi признаха, че е сбъдната мечта да работят с творец от неговата величина и са искрено благодарни за доверието. Неповторимите сценографи от фамилия Джидрови построиха уникални декори и реквизити специално за снимките на клипа. Видео продуценти на „Мерак” са Цветелин Димитров и Иван Караиванов с Prime production и Parallax entertainment.

В „Мерак” Alex & Vladi за първи път  експериментират с различни визии в прическите, грима и стилните, но подчертано секси дрехи. Смелото решение е продиктувано от концепцията за модерен, цветен и „горещ” стайлинг, за който момичетата събраха топ имена от българската модна индустрия. За грима и прическите си Alex & Vladi се довериха на известния роден коафьор Ивайло Колев, с когото за първи път промениха радикално косите си. Гримьорката Вили Иванова се погрижи лицата им да греят цели 12 часа по време на снимките. Стайлингът е създаден съвместно от дуета и стилиста Гроздан Михайлов, а фотосесията реализира „фотографът на красавиците” Георги Малев.

Alex & Vladi канят всички меломани да се заредят с лятно настроение, цветни емоции и да провокират въображението си на 26 април с „Мерак”, който ще направи премиерата в YouTube канала

https://www.youtube.com/watch?v=ej5oUd2Cgss

Защото „Ще бъде шумно! Но искаш да останеш!”

- Advertisement -