Две поколения влизат в борба с капаните в „Да ти паднат 100 хиляди”

Възрастна двойка, съживила село Къкрина,

се бори за 100-те хиляди

 

Две поколения ще се борят за 100-те хиляди в утрешния епизод на „Да ти паднат 100 хиляди”. Младостта и опитът ще се срещнат в лицето на двама студенти и най-възрастната двойка досега в шоуто.

 Давайки път на младите, първи със 100-те хиляди ще разполагат Драгомир Драганов и Илиян Илков. Двамата са студенти от НАТФИЗ и големи любители на куизовете. В борбата за победа те ще се впуснат с изричното съгласие на техния преподавател, който обаче им е поставил и едно изрично условие – евентуалната парична награда да инвестират в дипломен спектакъл на сцената на НАТФИЗ.

Веднага след тях опит за спечелване на 100-те хиляди ще направи житейският опит в лицето на Уляна и Васил Ушеви. Освен че са най-възрастната двойка, те се шегуват, че са семейство – второ издание, тъй като и двамата преди това са били женени. Приемат за своя мисия съживяването на западналото село Къкрина, известно със залавянето на Левски. Именно благодарение на тази тяхна кауза и усилия, селото вече е изключително променено – днес в него е населено с чужденци, предимно испанци, които Ушеви са успели да привлекат в Къкрина. Васил е адвокат, който помага на чужденците да уредят документите си, а Уляна е изключителна дейна жена – поддържа собствен блог, пише криминален роман и книга за любимото село – Къкрина.

 

 „Да ти паднат 100 хиляди” – утре, 9 май, 21.00 ч. по Нова ТВ.

Start typing and press Enter to search