ЗВЕЗДИТЕ КАЗВАТ: ХРИСТО СИРАКОВ ЩЕ ВЗЕМЕ ЕЛИСАВЕТА

- реклама -

Елисавета наистина харесва Христо, но и той я харесва. Между тях има химия със сигурност и звездите го доказват. Това сподели астроложката Марияна Добранова в коментарното студио на предаването „Милионер търси съпруга” по TV7. Елисавета е една от избраниците на милионера, с която той проведе първата си среща на четири очи през изминалата седмица. Гости в студиото бяха още джаз певицата Камелия Воче, психотерапевтът Наталия Кобилкина и главният редактор на сп. „Hello” Станислав Дочев. Те дискутираха отношенията между кандидат-жениха и всяко едно от момичетата – Виктория, Елисавета и Елена, които първи проведоха индивидуални срещи с него.

Всички бяха единодушни, че кандидатките преиграват в по-голяма част от времето, че не се държат естествено и че ще има втори сезон на предаването. Съмнявам се в истинността на момичетата, каза Станислав Дочев и допълни, че вижда по-скоро желание те да се докопат до парите. Според Камелия Воче сред кандидатките има интересни попадения, но в повечето случаи те преиграват. Те не търсят да покажат себе си, а изчисляват как да му се харесат. И тук, и по света е модерно да се търси съпруг-милионер, категорична бе тя. Наталия Кобилкина каза, че в „харема на милионера”, както тя нарече момичетата, всяка една се бори за лидерство и че, според нея, някои от тях имат нужда от посещение при психотерапевт.

Специален гост в предаването бе Мария, една от отпадналите кандидатки. Тя каза, че не съжалява за участието си в риалитито, но е искала да опознае повече Христо Сираков. Нейните фаворитки са Мариета, защото тя най-много се доближава до неговата личност, и Елисавета, която е най-естествена и няма лицемерни подбуди. Все пак Мария сподели мнението си, че според нея Елисавета ще спечели сърцето на милионера.

Посетете Facebook страницата на Милионер търси съпруга facebook.com/milionertv7 за новини и коментари, свързани с риалити шоуто.

Гледайте „Милионер търси съпруга” ефира на националната TV7 и в Интернет на http://milioner.tv7.bg/

- реклама -