ЗРИТЕЛ НА БНТ ПАРК LIVE ПРЕДЛОЖИ ПОДСЛОН

- реклама -spot_img

РОРО КАВАЛДЖИЕВ СТАРТИРА БНТ ПАРК LIVE

ЗРИТЕЛ НА БНТ ПАРК LIVE ПРЕДЛОЖИ ПОДСЛОН ЗА БЕДСТВАЩИТЕ СЕМЕЙСТВА В МИЗИЯ

Зрител на националната телевизия използва откритата сцена на БНТ Парк Live, за да предложи подслон на бедстващи семейства в Мизия. Потресена от бедствието и мъката на хората, Виолета Васева реши чрез ефира на предаването да направи своя хуманен жест. Тя разполага с дом в с. Дондуково, на 12 км от гр. Лом (близо до с. Василовци). Жената разказа, че е готова да предостави двуетажната си къща, която е необитаема от две години.

Утре точно в 8:30 часа БНТ Парк Live ще посрещне новите си гости на живо в Княжеската градина в София. В предаването очаквайте уличните музиканти Росен и Лорина. Роро Кавалджиев успя да убеди прекрасния дует да изпълни специално за зрителите на националната телевизия свое авторско парче. Росен и Лорина са актьори и живеят заедно ота от края на миналата година. Пред Роро те ще признаят, че джазът, рокът и блусът са другата им голяма любов.

За финал на утрешния БНТ Парк LIVE Роро е оставил срещата с хитовия изпълнител Миро. Поп певецът ще разкрие най-новите си музикални проекти и ще представи видеоклипа към песента „Скочи над мен”.

Водещият ще очаква зрителите да се включат с коментари и мнения, както на живо в парка, така и на Фейсбук страницата на „Денят започва”.

Гледайте БНТ Парк Live всяка делнична сутрин през август от 8:30 до 9:00 часа само по БНТ1!

- реклама -spot_img