Зелената песен на България

Zelenata_pesen_na_BulgariaСтартира проектът „Зелената песен на България” едно различно музикално състезание

 

Слушателите номинират своите любими поп, рок и джаз изпълнители, които ще участват в уникалния конкурс за нова българска песен

 

Стартира мащабният проект „Зелената песен на България” – едно различно музикално състезание. Кампанията по инициатива на радио N-JOY, Z-Rock и Jazz FM съвместно с Оперативна програма „Околна среда”и Министерството на околната среда и водите, ще предизвика най-големите и актуални имена на поп, рок и джаз сцената на България да създадат нови музикални хитове.

 

Главната роля в „Зелена песен на България” е на слушателите на N-JOY, Z-Rock и Jazz FM радио. Те ще имат възможността да номинират любимите си групи и изпълнители за участие, като фаворитите, събрали най-много гласове, ще се включат в уникалния конкурс за нова българска песен .

 

Първият етап от проекта – периодът за номиниране на групи и изпълнители за участие, ще бъде 17 април – 12 май 2013 година. Слушателите ще могат да посочват своите любимци като изпратят мейл на zelenapesen@njoybg.com за поп групи и изпълнители, на zelenapesen@zrockbg.com за рок бандите и на zelenapesen@jazzfmbg.com за джаз изпълнителите.

 

На 13 май 2013 година на живо в ефирите на N-JOY, Z-Rock и Jazz FM радио ще станат ясни имената на победителите – музикантите, събрали най-много номинации от слушателите. За участие в „Зелената песен на България” ще бъдат избрани общо 4 поп групи и изпълнители, 2 рок банди и 1 джаз формация или изпълнител. Те ще създадат парчета, които bTV Radio Group ще продуцира, а отново слушателите ще имат решаващия в избора на големия победител в конкурса.

 

Много емоции, музика и изненади предстоят в „Зелената песен на България” – едно различно музикално състезание, в което слушателите избират участниците.  

- Advertisement -