Зелената песен на България

Krisko_1Мария Илиева се включва в парчето на Криско за „Зелената песен на България“

Хитовият изпълнител се включва в музикалното състезание с първата в кариерата си балада

Поп дивата Мария Илиева е специален гост в парчето на Криско за участие в музикалното състезание „Зелената песен на България“ по инициатива на N-JOY, Z-Rock, Jazz FM заедно с Оперативна програма „Околна среда 2007-2013“. Това издаде хитовият изпълнител броени дни преди голямата премиера на 10 септември 2013 г. на песните в конкурса. Парчето, което Криско е подготвил е първата в неговата кариера балада и е със заглавие „Няма к‘во да стане“.

 

Криско беше избран да се включи в „Зелената песен на България“ от слушателите на радио N-JOY. Към първата му балада вече има и заснет видеоклип, който феновете ще могат да видят следващата седмица. Изпълнителят на тоталните хитове „Министърът на веселието“, „не дължа нищо“, „Почивни дни“ и други, разказа, че досега не е експериментирал в тази посока и му е много интересно как ще се приеме първото му бавно парче.

 За съвместната си работа с Мария Илиева, Криско издаде, че феновете могат да очакват още много общи проекти. 

 

Освен Криско в музикалното състезание „Зелената песен на България“ ще участват Графа, Михаела Филева, Били Хлапето, Революция Z, Der Hunds и Рут Колева. Те ще представят новите си парчета след седмица, а на грандиозен финал през декември едно от тях ще се превърне в „Зелената песен на България“.

 

- Advertisement -