Зелената линейка”

- реклама -

Специално издание на „Зелената линейка” в „Денят отблизо с Мария”

 

В четвъртък риалити формата „Влез във форма с нас”  продължава да следи групата, решена на всичко, за да постигне здравословен начин на живот. Топ специалистите изготвиха за всеки един от тях индивидуален хранителен и спортен режими. Психологът Галя Мутафова говори за тяхното състояние.

На 20 септември „Денят отблизо” с Мария ще разкаже как се става истински диджей и ще представи първото училище за професионални диджеи в България. Рада Наследникова и Милена Атанасова ще говорят за видове зависимости към работата, екстремните спортове и къде е границата.

Здравословното хранене, неотлъчна част от „Денят отблизо” с Мария – Виктор Арнаудов ще прави демонстрация на макробиотична кухня на живо в студиото. Продължават тънкостите и тайните за скалите и скалното катерене. Градът на греха, Лас Вегас отблизо!

В четвъртък Мария Андонова ще срещне зрителите с един художник живял почти 30 години в САЩ. След дългогодишна кариера извън България Григор Бояджиев откри самостоятелна изложба живопис в София този месец. Той емигрира в САЩ като политически емигрант, преминавайки през лагер в Австрия. В града на ангелите Лос Анжелис, художникът развива кариера в Холивуд, в най-големите студии. Мария ще говори с него за житейския избор да напусне страната и работата си в Дисни, Уорнър, Юнивърсал, Метро Голдуин Маер, Хана Барбера, Лендмарк и др. Къде се гради по-лесно кариера и за България като майка и мащеха.

 За първи път „Денят отблизо” с Мария ще се излъчва всеки делничен ден, но с една съществена разлика – петък е посветен на здравето и единствения здравен телевизионен формат „Зелената линейка”. Топ специалистите на България, напълно безплатно и доброволно пътуват из страната и правят здравни консултации и здравна профилактика, дори в най-малките населени места.

Двама от най-знаковите участници в „Зелената линейка” до момента – офталмологът д-р Светослав Дойчинов и стоматологът д-р Гайс Бадер ще бъдат гости в студиото. Те ще си припомнят прегледите в Златица и в УНСС- София. Предаването ще представи и следващия лекар – проф. Донка Байкова и следващата дестинация – Благоевград.

На 21 септември зрителите ще видят за първи път новата рубрика, която с чувство за хумор ще дава изключително полезна информация за правата на пациентите „Вие имате право на…”

 

Ако се чувствате изгубен в здравната система – петъците са за вас! Проблеми, решения, съвети и новини ще намерят своето място при Мария.

 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -