Зелената линейка”

- реклама -

Специално издание на „Зелената линейка” в „Денят отблизо с Мария”

 

В четвъртък риалити формата „Влез във форма с нас”  продължава да следи групата, решена на всичко, за да постигне здравословен начин на живот. Топ специалистите изготвиха за всеки един от тях индивидуален хранителен и спортен режими. Психологът Галя Мутафова говори за тяхното състояние.

На 20 септември „Денят отблизо” с Мария ще разкаже как се става истински диджей и ще представи първото училище за професионални диджеи в България. Рада Наследникова и Милена Атанасова ще говорят за видове зависимости към работата, екстремните спортове и къде е границата.

Здравословното хранене, неотлъчна част от „Денят отблизо” с Мария – Виктор Арнаудов ще прави демонстрация на макробиотична кухня на живо в студиото. Продължават тънкостите и тайните за скалите и скалното катерене. Градът на греха, Лас Вегас отблизо!

В четвъртък Мария Андонова ще срещне зрителите с един художник живял почти 30 години в САЩ. След дългогодишна кариера извън България Григор Бояджиев откри самостоятелна изложба живопис в София този месец. Той емигрира в САЩ като политически емигрант, преминавайки през лагер в Австрия. В града на ангелите Лос Анжелис, художникът развива кариера в Холивуд, в най-големите студии. Мария ще говори с него за житейския избор да напусне страната и работата си в Дисни, Уорнър, Юнивърсал, Метро Голдуин Маер, Хана Барбера, Лендмарк и др. Къде се гради по-лесно кариера и за България като майка и мащеха.

 За първи път „Денят отблизо” с Мария ще се излъчва всеки делничен ден, но с една съществена разлика – петък е посветен на здравето и единствения здравен телевизионен формат „Зелената линейка”. Топ специалистите на България, напълно безплатно и доброволно пътуват из страната и правят здравни консултации и здравна профилактика, дори в най-малките населени места.

Двама от най-знаковите участници в „Зелената линейка” до момента – офталмологът д-р Светослав Дойчинов и стоматологът д-р Гайс Бадер ще бъдат гости в студиото. Те ще си припомнят прегледите в Златица и в УНСС- София. Предаването ще представи и следващия лекар – проф. Донка Байкова и следващата дестинация – Благоевград.

На 21 септември зрителите ще видят за първи път новата рубрика, която с чувство за хумор ще дава изключително полезна информация за правата на пациентите „Вие имате право на…”

 

Ако се чувствате изгубен в здравната система – петъците са за вас! Проблеми, решения, съвети и новини ще намерят своето място при Мария.

 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -

„Чаплин“ се качва на сцената на НДК на 14 октомври

За пръв път на 14 октомври в зала 1 на НДК, софийската публика ще стане част от изключително събитие в рамките на Европа –...

Борисов: При оставка няма да има диалог с Радев, а ще дойдем под прозорците му

Правителството няма да подава оставка, а протестите се подхранват от извънпарламентарните партии, които загряват на пистата за изборите. Това заяви премиерът Бойко Борисов при...

Граждани освирката Румен Радев пред авиобазата “Граф Игнатиево” – 24.09.2020

Материалът Граждани освирката Румен Радев пред авиобазата “Граф Игнатиево” – 24.09.2020 е публикуван за пръв път на НОВИНИ.

Борисов: България взе правилните мерки срещу COVID-пандемията

България най-бързо и адекватно реагира и на здравната, и на икономическата заплаха от COVID-пандемията. Мерките ни започнаха да действат отрано и обхванаха много хора....

Кaквo ознaчава имeтo Влaдиcлaв?

Нa 24 ceптeмври пoчитaмe пaмeттa нa Cвeти Влaдиcлaв Cръбcки. Ето нещо любoпитно зa хoрaтa, кoитo ce кaзвaт Влaдимир, Влaдимирa, Влaдo, Влaдкo, Влaдиcлaв. Кaквo ознaчава имeтo Влaдиcлaв? 1....

Ден 77: От нас зависи какво ще се случва в България

За 77-ми пореден ден се събраха недоволни граждани на антиправителствен протест в центъра на София, предаде репортер на БГНЕС. Исканията на протестиращите остават...