Закуска с Калин Врачански

NESCAFÉ® CLASSIC ЗАРАДВА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ФЕНОВЕ В КАМПАНИЯТА

„СЪБУДИ СЕ ЗА 50 000 НАГРАДИ“

Голямата награда – закуска с Калин Врачански – е за 29-годишния Красимир Василев

 

NESCAFÉ® Classic раздаде десетки хиляди награди на победителите в кампанията „Събуди се за 50 000 награди“. Тя се проведе в национален мащаб като участниците мериха сили за големия приз – закуска с любимия български актьор Калин Врачански.

В централния офис на Нестле България постъпиха хиляди обаждания за подробности около промоцията. След трескаво очакване наградата беше изтеглена и победителят е Красимир Василев. Той е 29-годишен и мечтата му била да стане кулинар. В момента работи като книговезец и е голям фен на чаровния актьор. Мястото и часът на „звездната“ закуска все още са в процес на уточняване. „Много се зарадвах, когато ми съобщиха, че печеля. Първоначално се замислих дали да не подаря наградата си на приятелка, но реших, че мога да науча интересни неща от Калин Врачански”, сподели с усмивка Красимир за предстоящата си среща.

Всяка секунда на планетата над 5000 души отпиват глътка ароматно NESCAFÉ®. Освен че e неразделна част от ежедневието, кафето съдържа антиоксиданти, които спомагат в борбата със свободните радикали – една от причините за стареенето на клетките. Също така една чаша чисто разтворимо кафе NESCAFÉ® е 100% натурален продукт и съдържа само 2 kcal. NESCAFÉ® е любимото сутрешно кафе на милиони хора по света.

 

 

Start typing and press Enter to search