World stories

- реклама -

World stories

Пътешествие до 4 континента за 30 минути

тази неделя в „World stories: малки истории от големия свят”

 

В рамките само на 30 минути тази неделя /23 септември/ зрителите на Нова ТВ ще посетят цели 4 континента. Благодарение на предаването „World Stories: малки истории от големия свят” ще се събудим в Африка, ще минем през Азия и Северна Америка, а на финала ще се завърнем отново в Европа.

 Пътешествието ще започне с разказ за най-величествените животни в света – слоновете. В ефира на Нова ТВ Джил Фиклинг от Ю ЕН ТИ ВИ ще разкаже историята на мъж от държавата Габон, посветил живота си на спасяването на африканските слонове. След това ще спрем глобуса на виетнамската столица Ханой, която наскоро бе домакин на световната изложба на плюшени играчки. В чудния свят на играчките ще ни отведе репортерът Туе Донг от Ви Ти Ви. След Виетнам ще насочим поглед към цивилизацията на древните Маи и техните пророчества, видени през погледа на Норма Авила, репортер от мексиканския канал 22. Тя ще разкаже как маите са интерпретирали небесните феномени – от падащите звезди, до кометите и затъмненията.

 На финала ще се върнем отново в България, за да поемем към Родопите и едно малко село, където мит и реалност се сливат в едно. Гид в родопското пътешествие ще бъде репортерът на Нова ТВ Николай Василковски, който ще тръгне по следите на траките и ще ни срещне с тяхната богата култура и мистичност.

 

World Stories: малки истории от големия свят” – всяка неделя, от 08.30 до 09.00 ч. по Нова ТВ

 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -