VIP Brother 2012

- реклама -spot_img

Никол, Фънки, Багата, Орлин и Къци на големия финал на VIP Brother 2012

 

В последния епизод на VIP Brother 2012 в петък вечер, петимата финалисти получиха мисия, в която гласуват за любимите си Съквартиранти в различни категории. Годишните награди на VIP Brother 2012 бяха определени от финалистите в категориите:

“Най-добра прическа” – Никол

“Най-заразителен смях” – Орлин

“Най-секси дупе” – Никол

“Най-грижовен Съквартирант” – Къци

“Най-дразнещ Съквартирант” – Къци

“Най-голям непукист” – Благой

“Най-капризен Съквартирант” – Къци

“Най-силен Съквартирант” – Благой и Фънки

“Главна женска роля” – Никол и Къци

“Главна мъжка роля” – Фънки

“Любимец на Къщата” – Фънки

“Секс символ”- Никол

“Фаворит за победа” – Фънки

 

  Преди точно двама месеца Къщата на VIP Brother посрещна 20 от най-известните българи и една световна звезда – Памела Андерсън. Всички те бяха абсолютно различни, но с една обща цел – да изпитат себе си и да изживеят може би най-голямото предизвикателтво в живота си. Най-коментираното събитие в българския телевизионен ефир показа отблизо личните истории на Златка, Никол, Аксиния, Бони, Соня, Ирен, Кристина, Мариана, Люси, Камелия, Благой, Юлиан, Владимир, Фънки, Къци, Николай, Орлин и специалните гости   – Памела Андерсън, Иван Ласкин, Любо Дилов-син.  Всички те прекараха в Къщата различен период от време, но VIP Brother се погрижи тези дни да оставят незабравим спомен за всеки от тях. Някои от звездите сбъднаха дългогодишните  си мечти, а други се изправиха и победиха най-големите си страхове. Орлин получи шанса да скочи с парашут, Бони се върна в училище, Мариана получи дългоочаквано предложение за брак от своя любим Ханес в ефир, Златка стана телевизионна водеща за един ден. За някои от известните личности участието в предаването се превърна във възможност да се изправят срещу най-смелите лични предизвикателства. Ирен и Влади посетиха дома за деца без родители, Влади се сбогува с дългата си коса в името на общото благо, Николай работи с ромите, които се грижат за чистотата в София, а Никол пя оперна ариа.

По време на престоя си в шоуто ВИП-овете се радваха на изключителен лукс и комфорт, в най-модерната Къща на Big Brother досега. Обзавеждането  на Къщата е най-луксозното правено до момента в България, а мебелите и аксесоарите са от вдъхновяващите колекции на KARЕ  – „Pop Art & Fun“, “Rock Star”, “White Diva”, “Modern Vintage” и ”Design&The City”. Те осигуриха задължителния звезден блясък в живота на известните Съквартиранти. На уникалното обзавеждане от колекцията „White Diva”, декорирано с  кристали, многофасетни огледала и лакирани повърхности се наслади и холивудската звезда Памела Андерсън, която имаше на разположение специално декорирания в бяло Президенски апартамент.

  Утре вечер, 61 дни след началото на VIP Brother 2012 Никол, Фънки, Багата, Орлин и Къци ще се борят за подкрепата на зрителите, която ще направи един от тях победител в четвъртото VIP издание на VIP Brother в България.

 

 

Не пропускайте големия финал на VIP Brother 2012 тази събота, 17 ноември, от 20.00 ч. по Нова ТВ

- реклама -spot_img