ВЕЛИКИЯТ ПИАНИСТ RICHARD CLAYDERMAN ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО

RICHARD CLAYDERMANЗА ПЪРВИ ПЪТ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ГОСТУВА ВЕЛИКИЯТ ПИАНИСТ RICHARD CLAYDERMAN

След невероятен успех преди месец във Финландия за първи път във Велико Търново ще гостува световният пианист RICHARD CLAYDERMAN – на 21 март, в ДКС „Васил Левски“, от 19:00ч. Посещението на един от най-великите пианисти и композитори на всички времена е част от кандидатурата на град Велико Търново за Европейска столица на културата 2019.

RICHARD CLAYDERMAN ще изсвири на своето магическо пиано най-известните си мелодии като „Балада за Аделина“ и песента от известния филм „Ромео и Жулиета“, както и мелодиите от новия си албум „Романтика“. CLAYDERMAN и бенд ще представят своето ново шоу „РОМАНТИКА“. Романтични и едновременно страстни, нотите на CLAYDERMAN ще накарат всеки един да погледне на любовта като на висша сила. Един неповторим и чувствен концерт.

Един от най-успешните инструментални звукозаписни творци в света RICHARD CLAYDERMAN е покорил стотици сцени по цял свят, разчувствал е милиони хора. Само песента „Балада за Аделина“ е продадена в 22 милиона копия в 38 страни. Оттогава CLAYDERMAN записва над 1000 мелодии, с продадени 70 милиона албума в световен мащаб. Във върха на кариерата си прави 200 концерта за 250 дни.

Поканата към RICHARD CLAYDERMAN е лично от кмета на град Велико Търново г-н Даниел Панов. Жителите на града ще се насладят на неповторимо шоу и невиждан талант на 21 март, в навечерието на празника на Велико Търново.

От днес можете да закупите първите 300 билета на специални промоционални цени – с 10 лева по-ниски от редовните. Промоционалните цени са от 20 до 40 лева и ВИП – от 50 до 60 лева.

Билети за концерта се продават на касата на Туристически Информационен Център Велико Търново, както и в мрежата на магазини Пикадили, Германос, Офис 1, бензиностанции ОМВ и онлайн в Eventim.bg.

Start typing and press Enter to search