Удавете водещия

- реклама -

Мария Игнатова, Димитър Рачков и Ники Кънчев тази неделя в „Станция Нова”

 

 „Пълна лудница” с ВИП нюанс и артистично настроение очакват зрителите на „Станция Нова” на 18 ноември. Още в първите часове на „Удавете водещия” ще видим две любими  телевизионни двойки, а общото между тях и Любен Дилов-син е, че всички идват от къщата на VIP Brother 2012. Само ден след големия финал в събота и ден преди началото на новия сезон на шоуто – Big Brother All Stars, двамата водещи Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева ще разкажат за най-интересните новини от шоуто. Отново от Къщата, но тази на Баш Бай Брадър, ще пристигнат и следващите гости – Мария Игнатова и Димитър Рачков.

 Във втората част на предаването ни очаква темата „Трябва ли да възпитава или забавлява телевизията”, а по нея ще дискутират бившият министър на образованието Даниел Вълчев и издателят Мартин Захариев.

  „Съдебен спор” ще представи история, в която ищецът твърди, че в продължение на четири години е имал близки отношения с жена, на която дава сериозна сума пари на заем. В момента тя отрича задължението си, както и  че въобще са имали връзка.

 В рубриката „Съпругите” зрителите ще видят фолк певицата Андреа за последните новини от музикалната сцена и личния живот на звездата.

Артистичният дух в неделния ден ще бъде допълнен от две изключително талантливи актриси – Теодора Духовникова и Касиел Ноа Ашер.

На финала Жени и Мая  ще се срещнат с Велислава Каймаканова, фотографът, открил много от българските звезди чрез фотообектива си. Тя ще направи лично фотосесия на водещите , а в студиото ще бъде и любимият гримьор на модните списания – Силвия Стойчева.

- реклама -