Цял месец „Треска за Оскари” в ефира на КиноНова

- реклама -spot_img

28 от най-добрите заглавия, отличени с общо 127 номинации и 36 статуетки

От 30 януари /понеделник/ в ефира на КиноНова ще се разгори истинска „Треска за Оскари”. За трета поредна година филмовият канал ще посвети цял месец на най-престижните филмови награди. В продължение на четири седмици в ефира на КиноНова ще се завъртят едни от най-големите заглавия, наградени и номинирани в най-бляскавите отличия на Холивуд.

Филмовият маратон ще започне с историческата лента „Последният мохикан” и ще приключи с всепризнатия „Спасяването на редник Райън”, номиниран за 11 Оскара и носител на 5 награди на Академията. Сред останалите емблематични заглавия са „Изкупление”, „Усещане за жена”, „Изкуствен интелект”, „Шрек”, „Кралете на мамбото”, „Криминале”, „Рей”, „Кунг-Фу Панда”, „Извън Африка”, „Аполо 13”, „Гордост и предразсъдъци”, „Форест Гъмп”, „Джей Еф Кей”, „Маслото на Лоренцо” и др. Звездната актьорска селекция, която зрителите ще видят, включва едни от най-добрите актьори – Ал Пачино, Том Ханкс, Сюзън Сарандън, Робърт Редфорд, Мерил Стрийп, Ума Търман, Брус Уилис, Джон Траволта, Антъни Хопкинс, Джулия Робъртс и др.

От 30 януари до 26 февруари КиноНова ще излъчи общо 28 заглавия. Всички те са отличени с общо 127 номинации и са спечелили общо 36 статуетки на американската филмова Академия. Сега зрителите на КиноНова ще имат възможността да се насладят на всеки един от тях. Повече информация за предстоящата „Треска за Оскари” верните киномани могат да намерят на сайта http://kinonova.bg/bg/oscars/

 

- реклама -spot_img