“Te Quiero”

БЕНДЪТ НА ХУЛИО ИГЛЕСИАС ГЛЕДА МАЧА ИСПАНИЯ-ИТАЛИЯ

В ИСПАНСКИ РЕСТОРАНТ В СОФИЯ

 

Музикалният бенд на Хулио Иглесиас пристигна в София още вчера и гледа мача от Европейското първенство Испания-Италия в класния столичен ресторант “Te Quiero” (бул. България 56А).

12-те музиканти и беквокалистки, с които Хулио Иглесиас обикаля целия свят от дълги години, са от различни държави, но подкрепиха Испания  в знак на солидарност към именития си работодател.

Домакините от Te Quiero подбраха най-фините средиземноморски специалитети за гостите си от странство и по думите на самите музиканти  задоволиха напълно изтънчения им вкус към  иберийската кухня, който те познават във всички детайли.

Гостите бяха във видимо добро настроение и заедно с организаторите на концерта от АРТ БГ пяха български народни песни под акомпанимента на китара, маракаси и тарамбука.

Самият Хулио Иглесиас ще пристигне на 12 юни вечерта, ден преди големия си концерт в Арена Армеец София. Певецът имал голямо желание да дойде малко по-рано, но бил възпрепятстван от лични ангажименти.

Неотдавна Хулио Иглесиас отправи видео поздрав към българските си фенове, в което сподели, че е много развълнуван от завръщането си пред българска публика на 13 юни.

Билети за концерта в Арена Армеец могат да бъдат намерени онлайн от Eventim.bg, на касата на Арена Армеец и каса 3 в Билетен център НДК .

Start typing and press Enter to search