“Te Quiero”

- реклама -

БЕНДЪТ НА ХУЛИО ИГЛЕСИАС ГЛЕДА МАЧА ИСПАНИЯ-ИТАЛИЯ

В ИСПАНСКИ РЕСТОРАНТ В СОФИЯ

 

Музикалният бенд на Хулио Иглесиас пристигна в София още вчера и гледа мача от Европейското първенство Испания-Италия в класния столичен ресторант “Te Quiero” (бул. България 56А).

12-те музиканти и беквокалистки, с които Хулио Иглесиас обикаля целия свят от дълги години, са от различни държави, но подкрепиха Испания  в знак на солидарност към именития си работодател.

Домакините от Te Quiero подбраха най-фините средиземноморски специалитети за гостите си от странство и по думите на самите музиканти  задоволиха напълно изтънчения им вкус към  иберийската кухня, който те познават във всички детайли.

Гостите бяха във видимо добро настроение и заедно с организаторите на концерта от АРТ БГ пяха български народни песни под акомпанимента на китара, маракаси и тарамбука.

Самият Хулио Иглесиас ще пристигне на 12 юни вечерта, ден преди големия си концерт в Арена Армеец София. Певецът имал голямо желание да дойде малко по-рано, но бил възпрепятстван от лични ангажименти.

Неотдавна Хулио Иглесиас отправи видео поздрав към българските си фенове, в което сподели, че е много развълнуван от завръщането си пред българска публика на 13 юни.

Билети за концерта в Арена Армеец могат да бъдат намерени онлайн от Eventim.bg, на касата на Арена Армеец и каса 3 в Билетен център НДК .

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -

„Чаплин“ се качва на сцената на НДК на 14 октомври

За пръв път на 14 октомври в зала 1 на НДК, софийската публика ще стане част от изключително събитие в рамките на Европа –...

Борисов: При оставка няма да има диалог с Радев, а ще дойдем под прозорците му

Правителството няма да подава оставка, а протестите се подхранват от извънпарламентарните партии, които загряват на пистата за изборите. Това заяви премиерът Бойко Борисов при...

Граждани освирката Румен Радев пред авиобазата “Граф Игнатиево” – 24.09.2020

Материалът Граждани освирката Румен Радев пред авиобазата “Граф Игнатиево” – 24.09.2020 е публикуван за пръв път на НОВИНИ.

Борисов: България взе правилните мерки срещу COVID-пандемията

България най-бързо и адекватно реагира и на здравната, и на икономическата заплаха от COVID-пандемията. Мерките ни започнаха да действат отрано и обхванаха много хора....

Кaквo ознaчава имeтo Влaдиcлaв?

Нa 24 ceптeмври пoчитaмe пaмeттa нa Cвeти Влaдиcлaв Cръбcки. Ето нещо любoпитно зa хoрaтa, кoитo ce кaзвaт Влaдимир, Влaдимирa, Влaдo, Влaдкo, Влaдиcлaв. Кaквo ознaчава имeтo Влaдиcлaв? 1....

Ден 77: От нас зависи какво ще се случва в България

За 77-ми пореден ден се събраха недоволни граждани на антиправителствен протест в центъра на София, предаде репортер на БГНЕС. Исканията на протестиращите остават...