Тайни агенти от ЦРУ шпионират ефира на TV 1000

Тайни агенти от ЦРУ шпионират ефира на TV 1000

Опасни приключения и секретни мисии в „Шпионски игри“ и „Агент Коди Банкс“

 

През март TV 1000 ще запознае зрителите с тайнствения живот на агентите от ЦРУ. Началото ще бъде дадено на 16 март (понеделник) в 21:00 ч. с премиерата на разтърсващата екшън драма „Шпионски игри“.

Носителят на „Оскар” Робърт Редфорд и спечелилият „Златен глобус” Брат Пит са в много добра форма и го доказват с майсторската си игра във филма на режисьорa Тони Скот. Блестящи са изпълненията и на другите актьори в продукцията – Стивън Дилейн, Катрин Маккормак и Шарлот Рамплинг.

Лентата разказва за приятелството и лоялността в безмилостния свят на шпионите. Интригата се заплита точно в деня на пенсионирането на ЦРУ агента Нейтън Мюр (Робърт Редфорд), когато протежето му Том Бишоп (Брат Пит) е арестуван за шпионаж в Китай. Времето на Бишоп изтича и Мюр решава да се нагърби с най-опасната и лична задача в кариерата си – спасяването на своя стар приятел от комунистическия затвор.

С невероятна вещина Тони Скот проследява многопластовите сюжетни линии, като пренася действието в различни краища на света, в различно време и насища всяко място със свой неповторим дух.

Темата за ЦРУ, макар и под формата на комедия, ще бъде продължена и няколко дни по-късно. Вниманието на зрителите ще бъде завладяно от „Агент Коди Банкс“ (20 март от 21:00 ч.), последван от „Агент Коди Банкс 2: Дестинация Лондон“ (20 март от 23:00 ч.). Повторенията на двата филма ще се излъчат на 21 март от 15:00 и от 17:00 часа.

Трилърът разказва за тийнейджър на име Коди Банкс (Франки Мюниц), който живее със семейството си в къща в предградията. Никой обаче не подозира, че младежът е също и един от най-способните агенти под прикритие на ЦРУ.

Неговата мисия е да се сприятели със съученичката си Натали, чийто баща създава неразрушими роботи и е твърдо решен да постигне световно господство. Проблемът обаче идва, когато от ЦРУ осъзнават, че са подготвили супер агент, но не са го обучили как да разговаря с момичета. Следва опасно и шеметно приключение, в което Коди трябва да спаси планетата и в същото време – да стане отличник по математика.

Втората част на филма – „Агент Коди Банкс 2: Дестинация Лондон“ разкрива живота на Коди година по-късно. Той получава втората си секретна задача – да проникне в тайното скривалище на  егоцентричния учен Виктор Диас и да отнеме от него строго секретно устройство за контролиране на съзнанието. Коди успява да се измъкне от злодея преди неговото изобретение и да превърне световните лидери в зомбита.

Ще се справят ли тайните агенти в различните си мисии, възложени от ЦРУ, зрителите могат да видят на 16 март от 21:00 часа и няколко дни по-късно на 20 март от 21:00 и 23:00 часа в ефира на TV 1000.

Start typing and press Enter to search