SUNNIE

- реклама -

SUNNIE

“ДЕЙСТВАЙ!”, ПРИЗОВАВА SUNNIE

СИЛНИЯ ПОЛ В НОВИЯ СИ КЛИП

SUNNIЕ завършва с отличие поп и джаз пеене в Нов Български университет, в класа на доц. Георги Кордов. Певицата успешно преминава майсторския клас “Музикална интерпретация и импровизация” на Милчо Левиев. SUNNIЕ е известна с многобройните си участия на престижни джаз фестивали из целия свят, като нейна песен е включена в класацията “500-те велики песни на България”.

От 2009 г. до сега, SUNNIЕ e зам.-началник на Представителния ансамбъл на Въоръжените сили към Националната гвардейска част, чиито солисти са Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Росица Кирилова и много др. SUNNIE е сред малкото певици, които се осмеляват да посещават български мисии – тя има има 11 музикални мисии в Босна и Херцеговина, Косово и Ирак. За тази своя дейност и проявен професионализъм, тя получава от Министъра на отбраната орден „За вярна служба под знамената“.

***
На 18 декември 2014 в “After 10 Piano Bar” на „Festa Barcelo Sofia Hotel“ се състоя официалната премиера на клипа на дебютното поп парче на джаз певицата Станислава Димитрова – SUNNIE, озаглавено „Действай“. На събитието присъстваха ценители на хубавата българска музика, колеги певци, композитори, музиканти и много приятели.

Песента „Действай” излиза на български език в края на ноември 2014, но английската й версия „Shut your mouth and do it” е представeна две години по-рано на българската „Евровизия”. Музиката е на SUNNIЕ, българският текст е на Яким Дянков, а аранжиментът – на сръбския композитор Александър Ковачевич.

Клипът на песента, който SUNNIE представи за пръв път пред публика снощи, е създаден от, нашумелия с оригиналния си творчески подход, режисьор Христо Порязов и талантливия оператор Иван Палейков. В снимките участват още: танцуващата със звездите хореографка Дима и Цветомир Стефанов, който наскоро се завърна от модни участия в чужбина и е носител на престижната титла „Крал на красотата“.

Сюжетът на видеото е провокативен, зареден със силна положителена емоция и разчита на чувството за хумор на зрителите. Основното му послание е да показваме любовта си открито, дръзко, без скрупули и условности, защото нищо не може да върне назад времето и пропуснатите възможности.

Освен промотираната поп – песен, SUNNIE изпълни и свои джаз парчета, в акомпанимент на Jazz Bend от виртуози: проф. Симеон Венков – пиано, Орлин Лалов – бас китара, Смила Стоева – ударни, Тодор Бакърджиев – тромпет.

Водещ на събитието беше режисьорът Христо Порязов, който благодари на всички присъстващи, уважили музикалната премиера, както и на хората с принос в създаването на видеоклипа. Събитието беше реализирано с помощта на ISI Rental & Catering, Art Souvenirs, Cartel Wines and Spirits, а всички гости получиха подаръци от дентални клиники „Ео Дент“.

****

- реклама -