Стивън Сегал атакува Диема през август

- реклама -

През целия август ефирът на Диема ще бъде  под зоркото око на Стивън Сегал, а причината за това е тематичен месец, посветен на най-харесваните ленти с участието на актьора, които ще се излъчват всеки понеделник от 22 часа по медията.

 Малко известно за Сегал е, че той започва своята бойна кариера много преди актьорската – едва когато е на седем години, а освен това световната знаменитост е  първият чужденец, отворил школа по айкидо в Осака — Япония, която и до днес се радва на небивала популярност. Неговият стил на екрана доста се различава от този на останалите най-добри в жанра – Брус Ли, Чък Норис и Жан Клод Ван Дам. Много често персонажите, с които се захваща Сегал, са на обикновени хора, които обаче при някакви обстоятелства са предизвикани да покажат другата си страна, а в повечето случаи тя е достатъчно силна, за да разбие на пух и прах и най-големите им врагове.

 Точно такава е ситуацията в  продукцията, която ще даде старт на месеца със Сегал следващия понеделник, на 6 август, от 22 часа. В „Под обсада“ великият актьор ще влезе в кожата на готвач на бойния кораб Мисури. Банда от наемници, водена от бивш агент на ЦРУ ще се качи на кораба с желанието да конфискува всички ядрени бойни глави, а Сегал ще трябва да измисли начин да им попречи със собствен план за действие, измислен на момента от фризера, в който е заключен без оръжие.

 Седмица по-късно, на 13 август, зрителите имат възможност да видят още едно от най-добрите заглавия в кариерата на актьора – криминалния екшън „Принуден да убива“. Руслан Драчев, някога опасен и много находчив член на руската мафия в Ню Йорк, отдавна е изоставил тъмното си минало и днес живее спокойно, като се издържа от писане на криминални романи. Нещо обаче много силно ще го предизвика – а именно фактът, че той намира собствената си дъщеря убита, а главният заподозрян е неговият най-голям враг.

В предпоследната седмица на август, в „Опасен човек“, адреналинът и екшънът остават водещите акценти на екрана, а Шейн Даниелс (Стивън Сегал) току-що е освободен от затвора в Аризона, след като е лежал 6 години за престъпление, което не е извършил. Това обаче няма да му попречи да се впусне към ново предизвикателство – само часове след своето освобождаване за нещастие става свидетел как членове на китайската мафия убиват полицай, след като са отвлекли момиче и чанта с пари от наркотици. Така Шейн е принуден да помогне на момичето, като й обещава да скрие чичо й на сигурно място.

 Отново ролята на великодушен спасител ще постави финал на тематичния месец, посветен на Сегал, в лентата „Пазителят“, в която той изпълнява ролята на полицай от Лос Анджелис, който е принуден да избяга в Тексас, за да се освободи от алчните си врагове. Там започва работа като бодигард на дъщерята на богат бизнесмен, но след като тя е отвлечена от гангстери, той няма да се поколебае и за миг, за да тръгне по петите им и да се опита да спаси момичето.

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -