Стартира специалният сайт на БНТ за на Летните олимпийски игри в Лондон.

- реклама -

Всичко за Олимпийските игри в Лондон на
http://olimpiada.bnt.bg/

На 20 юли стартира специалният сайт на БНТ, посветен на Летните олимпийски игри в Лондон. Ежедневно на адрес olimpiada.bnt.bg фенове ще имат възможност да научат всичко, което ги интересува за българското участие на игрите, както и да направят обратна връзка със спортния екип на БНТ.
Поради изключителния интерес към Игрите спортният сайт ще осигури голям трафик и всеки потребител ще има възможността да проследи преките предавания на БНТ онлайн. Информацията ще е достъпна само за територията на България, тъй като правата за хостинг извън страната се държат от МОК, а не от БНТ. Феновете ще могат да следят всички обзорни предавания в програмата на медията през онлайн платформата. Само на olimpiada.bnt.bg спортните запалянковци ще гледат ексклузивни кадри и интервюта с българските състезатели на Олимпиадата.
Интерактивната игра в сайта „Изпълнението на деня” ще бъде продължение на играта, която придоби голяма популярност по време на Евро’ 2012. Зрителите ще избират между трите най-зрелищни момента от деня и ще гласуват за тях. Всекидневно в рубриката „Кадър на деня” на сутрешното олимпийско ток-шоу по БНТ ще се тегли печелившият потребител.

Виж Олимпиадата само на

http://olimpiada.bnt.bg/

- реклама -