Срещу новините

- реклама -

Jordanka-Fandakova Йорданка Фандъкова  в „Срещу новините” по БНТ

 

Тази събота водещите на предаването „Срещу новините” Косьо Лунгов и Ивайло Иванов-Играта ще коментират темата да продължи ли строителството в родните курорти. Трябва ли заради три месеца ски сезон да изсичаме гори, в които иначе през останалото време може да се провежда летен туризъм? Това, че си се родил на място близо до планината, дава ли право да предявяваш претенции върху използването й? Това са само част от въпросите, върху които Косьо, Играта и експерти в областта ще разсъждават.

Специални гости на предаването тази събота ще бъдат Део и Гудслав, които ще представят най- новата си курортистка песен „Вятъра сърдит”.

 Възходът на родното кино е темата на „Срещу новините” в неделя. Според последни изследвания 2012г. е с много по-слаби продажби на билети за български филми, отколкото предходната 2011-та. Кое има значение – дали да се произвеждат много филми или дали да се продават билети? Сериалите кино ли са? Тези въпроси ще бъдат отправени от водещите към експертите в студиото.

 На горещия стол срещу Косьо и Играта в неделния късен следобед ще седне кметът на Столицата Йорданка Фандъкова. Тя прие с усмивка изпитанието да даде най-нестандартното си интервю, в което да говори откровено за рок пристрастията си и най-новите проекти, с които София ще се превърне в съвременна европейска столица.

 

Гледайте сатиричното предаване „Срещу новините” всяка събота и неделя от 19:00ч. само по БНТ1!

- реклама -