Срещу новините

- реклама -spot_img

 „Срещу новините“ разследва кой е виновен за проблема с бездомните кучета „Срещу новините“ разследва кой е виновен за проблема с бездомните кучета

Тази събота темата на сатиричното предаване на БНТ „Срещу новините“ ще бъде повече от актуална, а именно: „Храни куче да те хапе“ – или кой е виновен за проблема с бездомните кучета?“. Въпросът в студиото ще разнищят Ангел Джамбазки от ВМРО, проф. Борис Колев от Национален институт по геофизика, геодезия и география към БАН, бизнес дамата и ревностен природозащитник – Меги Дерм, както и Аксиния Боснева – председател на Фондация „АФА България“.

Интерактивната репортерка на „Срещу новините“ – Гергана Найденова този път определено ще разлае кучетата с материала си. Гери ще изпробва няколко алтернативни начина за справяне с бездомните животни. Очаквайте и неповторимият агент Лунгов, който е успял да открие единственото село в България, в което се сади легално канабис.

Специален гост на Краси Москов и Веско Димитров тази събота ще бъде един от най-колоритните треньори в българския футбол – Вили Вуцов.

Гледайте „Срещу новините“ тази събота от 19:00 часа само по БНТ1.Повече информация за предаването можете да намерите в социалната мрежа фейсбук: https://www.facebook.com/Sreshtu.novinite

 

- реклама -spot_img