Срещу новините

- реклама -

ТомиславТомислав Дончев в „Срещу новините” по БНТ1

В събота сатиричното предаване на БНТ1 „Срещу новините” ще разнищи темата дали Европа е готова да узакони гей-браковете. Водещите Косьо Лунгов и Играта са поканили като защитници на казуса Александър Цеков- експерт по правата на хомосексуалистите и Десислава Петрова–Солджър- от младежката ЛГБТ организация “Действие”. Техни опоненти ще бъдат Пламен Димитров-член на Български национален съюз и Соня Атанасова – собственик на сватбена агенция.
Специален гост на предаването ще бъде министър Томислав Дончев, отговарящ за управлението на фондовете от Европейския съюз. Министърът е запален планинар и ще разкрие дебрите на най-красивите места, които е посещавал. Водещите няма да сдържат интереса си и към предстоящата сватба на г-н Дончев.

В неделното предаване ще гостува продуцентът Мирослав Боршош, който ще разкаже подробности за най-новия сериал на националната телевизия „Недадените“. Лентата разказва за драматичните събития около спасяването на българските евреи и ще се завърти в ефира от март. Специалният гост на водещите Косьо Лунгов и Ивайло Иванов – Играта ще разкаже за изключителния актьорски състав, само част от който са Камен Донев, Владо Пенев и Мариус Куркински. Музиката към филма е на Стефан Вълдобрев.

В студиото ще се развихри и дискусия по темата – „Потъна ли референдумът в гьола на АЕЦ Белене“ с гостите – журналистът Самуил Петканов, колумнистът към avtora.com Теодор Спасов и „най-богатият човек” във Фейсбук – Борислав Айтов.
Гледайте „Срещу новините“ на 2-ри и 3-ти февруари от 19:00 часа само по БНТ1.

 

- реклама -