Sofia Live Club

- реклама -

Акага и Buzz D’Angelo представят концерт-трибют на James Brown

 

На 2-ри ноември в Sofia Live Club, предстои една енергична вечер с музиката на James Brown. На сцената ще се качат популярната българска група Акага и Buzz D’Angelo, който е един от най-добрите имитатори на Mr. Brown.

 Джеймс Браун, наричан “Кръстникът на соула”, е една от най-влиятелните фигури в популярната музика на 20-ти век. Продуктивен певец, композитор и музикален продуцент, Браун оказва пряко влияние върху еволюирането на госпела и ритъм енд блуса в соул и фънк.

 

Днес, един от най-добрите имитатори на James Brown e англичанинът Buzz D’Angelo, който за първи път ще се представи пред българската публика. Музикантът е изключително популярен в Европа, и според феновете на фънки музиката неговата шоупрограма се нарежда сред най-добрите в света. Гостува в различни театри във Великобритания и създава фантастични спектакли със своята банда James Brown Experience.

 

Група Акага е добре позната на музикалните фенове в България и традиционно се откроява с динамичното си свирене и със заразното добро настроение, което носи на концертите си. Освен от музиката на Buzz D’Angelo и Акага, танците ще бъдат подсилени с интересни видео сцени и незабравими фънк и соул ритми.

 

Датата за шоуто е 2-ри ноември, мястото е Sofia Live Club.

 

- реклама -