СНИМКИТЕ ПРИКЛЮЧИХА

DSC_2721ПРИКЛЮЧИХА СНИМКИТЕ НА ПЪРВИЯ СЕЗОН НА БЪЛГАРСКАТА САГА „ДЪРВОТО НА ЖИВОТА“

БИТКИ ПО ФРОНТОВЕТЕ НА БАЛКАНСКАТА ВОЙНА И ТАЙНСТВЕНИ СРЕЩИ ЩЕ ВЪЛНУВАТ ЗРИТЕЛИТЕ НА TV7 ДО КРАЯ НА МАЙ

 

Снимките на първия сезон на българската сага „Дървото на живота“ приключиха със заснемането на мащабни бойни сцени в покрайнините на София. Последните снимачни дни отведоха екипа в с. Кокаляне, където бяха заснети сцени от Първата Балканска война, в която много от мъжете от сем. Вълчеви ще вземат участие като доброволци. Разтърсващи бойни сцени, неочаквани срещи и мъчителни раздели ще бележат последните епизоди от първия сезон на „Дървото на живота“.

На финала на снимачния период режисьорската клапа маркира заснемането и  на тайнствена среща между Илия (Моню Монев) и Божура (Теодора Духовникова). Какво са си казали двамата в бирарията на Вълчеви ще разберем в последния 12-и епизод от първия сезон на сериала.

Излъчването на епизодите от първия сезон на българската сага ще продължи до края на май по TV7 всяка неделна вечер от 20:00.

 

„Дървото на живота“ е съвместна продукция на TV7 и Dream Team Films. Действието се развива в началото на 20-и век във Видин, а в центъра на сюжета е животът на заможното българско семейство Вълчеви на фона на значимите исторически събития от епохата.

Епизодите са заснети на декор, специално изграден за продукцията, който пресъздава Видинската капия от началото на миналия век, както и на ключови локации като двореца Врана, резерват Витоша (с. Кладница), Сан Стефано 6, сградата на KNAUF, Семинарията, Домът на Москва в София, Военна академия, Храм „Св. Николай Софийски“, яз. „Пчелина“, къщата на Елин Пелин в с. Байлово.

Първият епизод на „Дървото на живота“ бе излъчен на националния празник 3-и март, когато изстреля телевизията на второ място по гледаемост с 15% пазарен дял в неделния праймтайм. От тогава всеки епизод приковава вниманието на хиляди зрители в неделната вечер с историите за патриотизъм, любов и предателство. 

 

Българската сага „Дървото на живота” се излъчва всяка неделя от 20:00 часа. 

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ТУК

- Advertisement -