СЛЕД КОНЦЕРТА…

- реклама -spot_img

ЦЕЦА ВЕЛИЧКОВИЧ ОФИЦИАЛНО ОБЕЩА ДА ДОЙДЕ ПАК!


В официално писмо към организаторите на концерта си в София на 22 май Цеца Величкович изказа огромното си задоволство от шоуто и сподели, че е дълбоко впечатлена от изненадата, която българските феновете й подготвиха – 10 000 човека вдигнаха високо плакати с надпис „Volim te Ceco” и успяха да просълзят певицата във вторник вечер.

„Нямам търпение да се върна в София – да бъдеш едно цяло с публиката в България е преживяване, заради които си струва да живееш. Oчаквайте съвсем скоро още от Цеца!“ закани се сръбската звезда, която още в паметната вечер остана без думи от безграничната любов на почитателите си, събрали се заради нея в „Арена Армеец“ въпреки всички предшестващи природни катаклизми.

И при следващото си идване Цеца няма да пропусне да посети любимия си испански ресторант „Te Quiero“ (бул.България 56А), където домакините я гостиха след концерта  с внимателно подбрани средиземноморски деликатеси, съобразени със строгия й режим на хранене.

В знак на приятелство готвачите от ресторанта й подариха една от вълшебните си рецепти за красота и дълголетие, която певицата обеща да запази в дълбока тайна и да я приготвя собственоръчно  у дома само за себе си и двете си деца, когато си почине от грандиозното си европейско турне.

 

- реклама -spot_img