Седмица на любовта по радио N-JOY

Най- голямата музикална радио верига в страната подготвя специална романтична програма през месец февруари

От 12-ти до 16-ти февруари всички слушатели на радио N-JOY ще имат възможността да проследят специалната любовна програма, която ще представи една по-различна гледна точка към любовта.

В Седмицата на любовта на радио N-JOY ще гостуват актьори, певци, майстори на шоколада, моделиери, специалисти по добри обноски, психолози и поети. Всички те ще споделят с нас как те разбират, виждат и усещат любовта. Ще можете да чуете най-разнообразни позитивни, лични и вълнуващи истории, за хора, които са открили своето призвание и са истински влюбени в това, което правят.

Седмицата на любовта по радио N-JOY ще представи една по-различна гледна точка към любовта – любовта към близките, любовта към работата, любовта към малките детайли, любовта към живота и за любовта просто като концепт.

Можете да следите вълнуващата програма на радио N-JOY също и онлайн наhttp://www.njoy.bg/online-player/, както и във Facebook страницата на радиото, където пряко ще бъдат излъчвани стриймове от интервютата на гостите в Седмицата на любовта по радио N-JOY.

Start typing and press Enter to search