Сценаристите на Слави

SiromahovСценаристите на Слави също имат своите житейски проблеми. Колкото и легенди да се носят за строгият и безпощаден Слави Трифонов, това не пречи животът на сценаристите да си върви с пълна сила и извън БТВ и „Шоуто на Слави“.

 Един от най – популярните сценаристи на СлавиИво Сиромахов, който е хипер активен не само като главен сценарист, тв водещ, писател, но и напоследък като певец, сподели житейският си опит във Фейсбук по отношение на чорапите си.

Да, всеки има своите проблеми с чорапи, но Сиромахов сякаш открива истиската същност на чорапа и посланието кодирано в него. Преплетен с математика, литературният изказ на сценариста внушава вечната истина за това, колко е важно всеки да има другар в живота, за да се постигне ефективност. Дори чорапите.

Вдъхновен от житейските си прозрения, Сиромахов, като един съвременен Будител, сподели прозрението си във Фейсбук:

„Тази сутрин, ровейки в шкафа, установих, че 200 чорапа не са 100 чифта чорапи, а са просто 200 чорапа.“

С това откровение, мъдрият сценарист – водещ, мигновенно събра над 900 харесвания, над 40 негови виртуални приятели споделиха на откритието му в собствените си профили, а към стотина човека се спуснаха в бурна дискусия по темата. Статистиката е към даден момент и вероятно тези цифри вече се увеличават.

Остава загадка дали по този мъдър начин, Иво Сиромахов, ще намекне на Слави Трифонов, че едни човек си остава просто един човек, а когато той има другар до себе си е вече… чифт.

Разбира се, всеки трябва да открие своя огледален образ в живота.

Start typing and press Enter to search