Събуди се…

- реклама -

„Събуди се…” ще събужда зрителите на Нова ТВ наесен

 

Цветанка Ризова и Мирослава Иванова са новият съботен тандем в ефира

   

По един различен, неочакван и изключително зареждащ начин ще се събуждат зрителите на Нова ТВ от тази есен. Причината – стартът на новия съботен блок „Събуди се…”, който ще дава начало на уикенда от септември.

 „Виновен” за различното събуждане ще бъде напълно нов ТВ тандем. Главни действащи лица в него са един от най-успешните и емблематични водещи на Нова ТВ – Цветанка Ризова, и едно сравнително ново, но с много богат опит лице – Мирослава Иванова. Нея зрителите познават от преди години, когато за кратко бе водещ на сутрешния блок „Здравей, България”.

 Любопитно е, че макар за първи път да застават една до друга пред камера, Цветанка Ризова и Мирослава Иванова са всъщност дългогодишен и утвърден тандем – те бяха един екип в предаването „На 4 очи”, където Мирослава бе главен редактор. Сега продължават съвместната си работа, но в ефира на „Събуди се…”, където всяка от тях ще води своя собствена рубрика.

 Новото предаване ще се отличава с изключителна динамика и ще предлага различен и нестандартен поглед към заобикалящата ни действителност и актуалните събития. Ще се противопоставят позиции, ще се търси непотърсената и нечута гледна точка, ще се вниква в забавната страна на нещата и ще се прави освежаващ сутрешен микс от сериозни, забавни и неочаквани съставки. „Събуди се…” ще предлага голяма доза интерактивност, разнообразни гости и теми, както и множество рубрики.

 

„Събуди се…” – от септември по Нова ТВ.

- реклама -