Събуди се

- реклама -

Калин Вельов, пътуване до Франция и Кабала изненадват зрителите на Нова ТВ

Перкусионистът Калин Вельов ще бъде гост на Мирослава Иванова в предаването „Събуди се” тази събота, от 8 часа сутринта, а музикалната тема в ефира ще бъде продължена от детската музикална група „Бон бон” и тяхната нова песен с тематично заглавие „Събуди се”. Във времето до обяд ни очакват още най-актуалните новини на седмицата, разказ на притчата за влизането на Мохамед в Дамаск и уникални фотографии от Сирия. В рубриката „Нокаут” Васил Иванов е подготвил спор на тема „За и против” смяната на астрономическото време”, заедно с PR специалиста Ани Алашка и доц. Евгени Семков. Денят ще започне и с „Репортерски сериал” и репортажа на Станимира Иванова на тема „Смехотерапия в действие”, със заявката в няколко епизода през следващите седмици екипът да ни среща с най-новите тенденции в теорията и практиката на позитивното мислене.

Епизодът на „Бон Апети” в съботния ден ще отведе любителите на хубавата храна до нова дестинация с един забележителен специалитет – пилето по нормандски. Лора и Стоян ще предложат едно малко кулинарно пътешествие до Франция и по-точно до известната с разкошните си ябълкови градини Нормандия. Точно в 11.30 часа водещте ще докажат, че тази кухня, освен многообразна и много изтънчена, е и изключително лесна, а това разбира се ще стане с помощта на десерт.

Преди обяд, от 9.30 часа, темата на здравните специалисти в предаването „Специалистите” представя всичко, което трябва да знаем за спешните случаи в медицината и възможностите за действие в подобни ситуации. Духовната част на екрана пък ще продължи с интересни факти за прераждането от миналата седмица, както и ще отгoвори на въпросите, свързани с едно от най-древните мистични учения, Кабала, което търси връзката между очевидното житейско и предначертано в живота.

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -