Ресторант ДЖОЯ

- реклама -

      Дами празнуват 8-ми март с тирамису

 Италианският ресторант ДЖОЯ ще подслади вечерта на всяка дама

 

Всички гостенки на ДЖОЯ ще получат специален комплимент на своя празник. Прочутият италиански десерт тирамису ще се услади на всеки клиент от женски пол, защото ще бъде поднесен като бонус към  поръчаното меню, в комплект с ароматно цвете. Гарантираното удоволствие от вкуса на този десерт ще се удвои в ресторант ДЖОЯ, защото е приготвен по 100-процентова оригинална рецепта и само с продукти от чист италиански произход. Десертът подобрява настроението и повдига духа. Оттам идва и името му на италиански „Tirami su“, което буквално означава “Вдигни ме нагоре” или “Повдигни ме”.

Според едни източници този десерт е създаден в Тревизо, в ресторант “Le Beccherie”, от сладкаря Роберто Лингуаното, наричан Лоли. Според други, тирамису  за първи път е било приготвено в Сиена (Италия) в чест на гостуването на тосканския херцог Косимо Медичи ІІІ. Сладкишът толкова много се усладил на височайшата особа, че бил наречен “Супата на херцога”.

Дами, не пропускайте да подсладите празника си, както и компанията на мъжа до себе си, който ще се радва да ви види усмихната на 8-ми март в ресторант ДЖОЯ!

 

- реклама -
Previous articleДенят отблизо
Next articleОтплата