Радио N-JOY празнува 8 години

Радио N-JOY

Радио N-JOY

 

 

Радио N-JOY празнува 8 години с най-високо качество в интернет

 
Хиляди фенове слушат любимото радио на България – N-JOY с най-високо качество на излъчване в интернет

На 8-мия си рожден ден радио N-JOY доказва, че като лидер в рейтингите, няма да спре да се развива и като лидер в предлагането на нови страхотни възможности на своите слушатели. Освен ефирно, те могат да бъдат с любимото радио онлайн във всяка точка на страната – вече в най-високо качество на излъчване в интернет. С новото CD качество на звука на радио N-JOY в интернет, фаворитът в радио ефира дава перфектна възможност за онлайн слушане по всяко време.

Осем години след старта си, радио N-JOY има покритие в 37 града в страната, а рейтингите отчитат безкомпромисни първи позиции в групите на слушателите между 26-35, 26-35 жени 15-54. С лидерски позиции в най-широк спектър от аудитории, N-JOY доказа категорично, че е любимото радио на слушателската аудитория в България. Във facebook феновете на радиото са над 104 000 и се увеличават светкавично.

Радио N-JOY радва феновете си със много хитове, уникални награди, неподправен хумор, музикални желания и специални поздрави, които се събират на честотите на най-голямата музикална радиоверига в страната. N-JOY е част от bTV Radio Group, която включва и радиата Z-Rock, Melody, bTV Radio, Jazz FM и Classic FM. На най-високо качество на излъчване в интернет ще се радват феновете на всички радиа в групата.

8 години радио N-JOY – 8 години само хитове!

- Advertisement -